עוגת לימונדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימונדה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן, גרידת לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוגת לימונדה, עוגת לימונדה, ו עוגת לימונדה III (מתכונים דומים).
הוראות
רזרבה 2 כפית. לשתות לערבב עבור זיגוג; להפריש.
מקום הנותרים לשתות לערבב בקערה גדולה.
הוסף 1/2 כוס מים; מערבבים עד התמהיל הוא מומס.
מוסיפים תערובת עוגה יבשה, שמנת חמוצה, ביצים, שמן וחצי גרידת לימון; להכות עם מיקסר עד מעורבב.
יוצקים לתוך משומן ומשוריין 12 כוס מחבת צינור מחורץ או מחבת צינור 10 אינץ'.
אופים 42 עד 45 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת 10 דקות. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם סכין. הפוך עוגה על מתלה חוט; להסיר בעדינות מחבת. עוגה מגניבה לגמרי.
להקציף הנותרים לשתות לערבב ומים בקערה בינונית. מערבבים בהדרגה סוכר עד מעורבב; טפטוף על עוגה.
מפזרים עם גרידה נותרת. כף אוכמניות למרכז העוגה.