עוגת ליקר קפה עם גלידה
עוגת ליקר קפה גלידה דורשת סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם קצפת, אבקת קפה אספרסו מיידית, ליקר בטעם קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת ליקר קפה עם גלידה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי העוגיות וחמאה מומסת. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים קרום בתנור במשך 10 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן, מחממים 6 כפות ליקר ואבקת אספרסו על אש נמוכה.
חום עד חם אבקה הוא מומס. מערבבים בשוקולד וכף אחת של חמאה עד שהתערובת נמסה וחלקה. אפשר להתקרר לחלוטין.
מניחים גלידת וניל לתוך קערת ערבוב עם 2 כפות של ליקר קפה. באמצעות מערבל חשמלי, להתמזג יחד במהירות נמוכה.
מורחים על החלק התחתון של קרום מקורר להקפיא עד המשרד. ואז להפיץ תערובת שוקולד מקורר על גלידה קפואה. להקפיא עוגה עד המשרד.
מערבבים יחד גלידת שוקולד ו 2 כפות ליקר.
מורחים גלידת שוקולד תערובת על רוטב שוקולד קפוא בפאי. להקפיא עד המשרד.
מגישים עוגה עם מסגרת צנרת דקורטיבית של קצפת סביב הקצה הפנימי של העוגה.