עוגת לערבב שמרים לחמניות
צריך לחם חינם חלבי? עוגת לערבב שמרים לחמניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי פרג, מים חמים, תערובת עוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 20%. נסו גלילי שמרים, לחמניות שמרים גדולות-אצווה, ו גלילי שמרים דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מערבבים את תערובת הקמח והעוגה. לנצח עד הבצק הוא חלק. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה. משמנים קלות שני דפי אפייה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות ויוצרים לסיבובים.
תן לנוח 5 דקות ולאחר מכן להתגלגל לתוך 12 עיגולים אינץ'.
חותכים כל מעגל לתוך 10 טריזים.
המברשת נמסה מרגרינה על העיגולים.
מגלגלים את הפרוסות, מתחילים בקצה הרחב.
מניחים על דפי אפייה מוכנים עם סוף הגליל על הקרקעית.
מברישים את הלחמניות עם מרגרינה ומוכה ביצה לבן.
מפזרים זרעי פרג. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -25 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.