עוגת לצוף בירה שחורה מיושנת
המתכון הישן נושן שורש בירה לצוף עוגה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות נסו בירה שחורה עוגת Float, בירה שחורה עוגת Float, ו בירה שחורה עוגת Float (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם נייר קלף.
בקערת ערבוב גדולה, שמנת החמאה; ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ולהמשיך לערבב עד אור ורך.
בינתיים, לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, ומלח.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את המים והביצים לתערובת החמאה עד מעורבב.
מערבבים את תמצית בירה שחורה וניל. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח וחלב כדי ליצור בלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים עד רק להגדיר, על 30 עד 40 דקות.
בואו מגניב מחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מדפים קירור להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
הפוך את הציפוי: במערבל עומד מצויד מצורף whisk, לשלב את הסוכר והחמאה של קונדיטורים.
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב; ואז להגדיל את המהירות בינונית לנצח עוד 3 דקות.
מוסיף את הקרם ווניל ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה יותר, הוספת קרם יותר במידת הצורך כדי להגיע עקביות מתפשטת.
מקום 1 מקורר שכבת עוגה על דוכן עוגה, כפור את פני השטח העליונים, וצינה במשך 15 דקות (או להקפיא 5 דקות).
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי, הופכים אותה כדי ליצור העליון שטוח, ולדחוף אותו מעט. כפור את הצדדים העליון עם שכבה דקה של ציפוי להחזיק בכל פירורים (שנקרא שכבת פירור), וצינה 30 דקות או להקפיא 15 דקות.
החל שכבה שנייה של ציפוי כדי לסיים את העוגה, מתערבל הציפוי קצת.
מניחים 12 קשיות מרפק בעוגה סביב החלק העליון, ומניחים פסים צבעוניים סביב קצה העוגה זורמים למטה לבסיס.