תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מדורה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. אם יש לך חמאה, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו קומזיץ Jambalaya, קומזיץ קומזיץ, ו S ' mores מדורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ולחץ לתחתית וצדדים של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
מניחים piecrust במקפיא במשך 5 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1
מניחים את חתיכות עוגייה, קצוץ שקדים דינג ו שבבי שוקולד למחצה בקערות קטנות על תחנת העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים 2 אונקיות של רוטב שוקולד מריר בתחתית ואת הצדדים של קרום העוגה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
שתו את גליונות הג ' לטין בסיר קטן. לחמם בעדינות את הג ' לטין על הכיריים עד מומס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטין
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מניחים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי מצורף שוט. בסיר בינוני, להביא את הסוכר, סירופ תירס ומים לרתיחה. באמצעות מדחום ממתקים, להביא את הסירופ ל 230 מעלות F. להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות גבוהה ולהמשיך להרתיח את הסירופ ל 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים סירופ לתוך חלבוני הביצה בזרם דק תוך הצלפה בחלבון הביצה ועד כל הסירופ משולב. תוך המשך שוט, להוסיף את הג ' לטין ווניל. שוט במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 תותים קפואים ללא סוכר
1
מיד להפיץ 1/3 של המרשמלו על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
מפזרים חצי חתיכות עוגייה, דינג שקדים וספינות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3
טפטוף 2 אונקיות של רוטב שוקולד מריר על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מורחים עוד 1/3 של מרשמלו ומפזרים את נתחי העוגיות הנותרים, דינג שקדים ושוקולד צ ' יפס ורוטב שוקולד מריר. למעלה עם שאר המרשמלו ולעצב את החלק העליון עם מטבלים ומערבלים באמצעות מרית קיזוז מתכת. מקררים עוגה במשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1
חותכים את העוגה הצוננת ל 8 חתיכות ומניחים כל פרוסה על צלחת אטום.
2
אופים ב 400 מעלות f במשך 5 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מגישים באופן מיידי.
4
מערבבים את השוקולדים, סירופ תירס וחמאה מעל דוד כפול ונמס בעדינות. מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מערבבים מרכיבים במחבת סאוט ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד שקדים קלויים וקרמל הוא חום בהיר.