תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מדורה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. אם יש לך חמאה, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו קומזיץ Jambalaya, קומזיץ קומזיץ, ו S ' mores מדורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ולחץ לתחתית וצדדים של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
מניחים piecrust במקפיא במשך 5 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1
מניחים את חתיכות עוגייה, קצוץ שקדים דינג ו שבבי שוקולד למחצה בקערות קטנות על תחנת העבודה שלך.
מורחים 2 אונקיות של רוטב שוקולד מריר בתחתית ואת הצדדים של קרום העוגה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עצם הודו וצוואר הודו
1
שתו את גליונות הג ' לטין בסיר קטן. לחמם בעדינות את הג ' לטין על הכיריים עד מומס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטין
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מניחים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערה של מיקסר חשמלי מצורף שוט. בסיר בינוני, להביא את הסוכר, סירופ תירס ומים לרתיחה. באמצעות מדחום ממתקים, להביא את הסירופ ל 230 מעלות F. להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות גבוהה ולהמשיך להרתיח את הסירופ ל 240 מעלות F.
יוצקים סירופ לתוך חלבוני הביצה בזרם דק תוך הצלפה בחלבון הביצה ועד כל הסירופ משולב. תוך המשך שוט, להוסיף את הג ' לטין ווניל. שוט במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
1
מיד להפיץ 1/3 של המרשמלו על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
מפזרים חצי חתיכות עוגייה, דינג שקדים וספינות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גליל פירות
3
טפטוף 2 אונקיות של רוטב שוקולד מריר על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
עצם הודו וצוואר הודו
4
מורחים עוד 1/3 של מרשמלו ומפזרים את נתחי העוגיות הנותרים, דינג שקדים ושוקולד צ ' יפס ורוטב שוקולד מריר. למעלה עם שאר המרשמלו ולעצב את החלק העליון עם מטבלים ומערבלים באמצעות מרית קיזוז מתכת. מקררים עוגה במשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
1/2 כפית חלב 2%
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גליל פירות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1
חותכים את העוגה הצוננת ל 8 חתיכות ומניחים כל פרוסה על צלחת אטום.
2
אופים ב 400 מעלות f במשך 5 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מגישים באופן מיידי.
4
מערבבים את השוקולדים, סירופ תירס וחמאה מעל דוד כפול ונמס בעדינות. מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מערבבים מרכיבים במחבת סאוט ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד שקדים קלויים וקרמל הוא חום בהיר.