קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד דובדבן חמוץ

עוגת מוס שוקולד דובדבן חמוץ
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מוס שוקולד דובדבן, זר מדלן עם מוס דובדבן חמוץ, ו עוגת שוקולד מריר שמנת חמוצה דובדבן-פחמימות נמוכות וללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן מערבבים יחד את ריבת הדובדבן, חומץ בלסמי וקלבדוס. מבשלים מעל חום נמוך עד הנוזל מפחית ומתעבה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
CalvadosCalvados
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת לעמוד עד מקורר לחלוטין.
1
שים מתלה תנור במצב באמצע וחימום מראש תנור ל 350°f. הפוך התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק בסיס חמאה קצר בתחתית), ולאחר מכן לנעול על הצד של מחבת ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אגוזי לוז דופק עם סוכר במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים קמח, חמאה, קקאו ומלח ודופק רק עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת springform עם האצבעות. זין בכל רחבי עם מזלג, ואז לאפות עד רק יבש למגע, על 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
העברת בסיס במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר צד של פאן בזהירות להחליק החוצה קלף מתחת ללחם קצר, ואז לחבר מחדש את הצד של פאן סביב בסיס לחם קצר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד 1-1/2 ליטר ולתת לעמוד עד התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
תערובת ג 'לטין חום על אש נמוכה, ערבוב, רק עד ג' לטין נמס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
להקציף ממרח אגוזי לוז שוקולד עד בשילוב ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מקציפים יחד מסקרפונה ותערובת אגוזי לוז שוקולד בקערה גדולה. הכה יחד קרם, אבקת קקאו, וסוכר בקערה גדולה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רק בשילוב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא שליש קצפת לתוך תערובת mascarpone כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים קצפת עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
השתמש כף או מרית גומי כדי להפיץ את תערובת ריבה באופן שווה על גבי לחם קצר, ואז כפית את שכבת מוס על גבי הריבה, להחליק בעדינות למעלה. צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
להביא קרם לרתיחה בסיר כבד קטן ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הוסף שוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות להקציף עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
העבר גנאש לקערה קטנה וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הפעל סכין דק חם סביב בתוך מחבת springform, ולאחר מכן להסיר את הצד. החליקי את העוגה מתחתית המחבת והעבירי לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
יוצקים גנאש על גבי עוגה ולהתפשט, המאפשר גנאש עודף לטפטף למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
* עוגה, ללא זיגוג, ניתן להתקרר עד 2 ימים.* העוגה יכולה להיות מזוגגת 6 שעות קדימה ומקוררת, חשופה
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר איכותי (לא ממותק), קצוץשוקולד מריר איכותי (לא ממותק), קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקלבדוס (או סוג אחר של ברנדי)קלבדוס (או סוג אחר של ברנדי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת דובדבנים חמוצים או שימוריםריבת דובדבנים חמוצים או שימורים142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס אגוזי לוז שוקולד כגון נוטלה1/2 כוס אגוזי לוז שוקולד כגון נוטלה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםג'לטין ללא טעם (ממעטפת 1/4-oz)ג'לטין ללא טעם (ממעטפת 1/4-oz)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאגוזי לוז, קלוי ועורות שפשףאגוזי לוז, קלוי ועורות שפשף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס מסקרפונה1/2 כוס מסקרפונה0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 מקל חמאה ללא מלח, מרוכך1/2 מקל חמאה ללא מלח, מרוכך32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים קריםמים קרים