קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז
עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", אבקת קקאו נוספת, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז, שוקולד חלב חמאת בוטנים מוס עם ציפוי קראנץ, ו אגוז מוס קראנץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר מהחום. כפית קצף מלמעלה של חמאה ולהשליך. כפית חמאה צהובה ברורה לתוך קערת מתכת קטנה, משאיר מים ומוצקי חלב בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים וניל לחמאה בקערה; מניחים בצד חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לנפות קמח אבקת קקאו יחד 3 פעמים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לטאטא ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים קערה עם תערובת ביצה במחבת גדולה של מים רותחים בקושי; לטאטא כל הזמן עד תערובת ביצה היא פושרת (105°F), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר קערה ממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים קערה עם חמאה מבהירה במים חמים באותו מחבת על אש נמוכה כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה עד מגניב ושילש נפח, על 5 דקות. לנפות 1/3 של תערובת קמח-קקאו על תערובת ביצה בעדינות לקפל עם מרית גומי. מקפלים הנותרים קמח-תערובת קקאו ב 2 תוספות נוספות. מקפלים 1 כוס הבלילה עוגה לתוך חמאה מבהירה חמה עד משולב. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל תערובת חמאה עוגה לתוך הבלילה עוגה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי מעיינות העליון בחזרה מעט כאשר נלחץ בעדינות, על 30 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה; הסר קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ העליון של העוגה אופקית, ויצרו שכבת עוגה גבוהה 3/4 אינץ'. באמצעות התחתון של 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform כמדריך, לקצץ סביב הצדדים של עוגה כדי ליצור עוגה עגולה 8 אינץ'. תניח את העוגה בצד.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקום gianduja בקערת מתכת בינונית; להגדיר קערה במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה נמס וחלק. מערבבים דגנים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
פזר מחנק באופן שווה על קלף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים עוגה על גבי שכבת קראנץ', לחיצה לדבוק. צמרמורת עד קראנץ ' הוא מוצק, על 1 שעה.
1
שים את ג 'יאנדוג' ה ב "מטאל בול".
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום; מקם קערה עם gianduja במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר קערה ממים; מגניב gianduja לפושר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת ומלח בקערה אחרת עד פסגות רכות מאוד טופס (כאשר הקערה מוטה, קרם צריך להיות רך אבל עדיין pourable וזרימה לצד אחד).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים 3 כפות מים לתוך ג 'יאנדוג' ה נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
יוצקים קצפת מעל לקפל לתוך gianduja רק עד incorporated (מוס יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
8
מברשת העליון של עוגה צוננת עם ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
9
מורחים מוס על עוגה במחבת. כיסוי וצינה לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הפעל סכין בין העוגה לבין הצדדים פאן כדי לשחרר. להשרות מגבת מטבח במים חמים; לסחוט מים. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב הצדדים מחבת להחזיק 30 שניות. בזהירות להסיר את הצדדים מחבת מן העוגה; מוס חלק עם סכין במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים עוגה על תחתית מחבת על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה. לנפות אבקת קקאו בקלילות מעל העוגה. באמצעות סטנסילים כגון פתיתי שלג או כוכבים, לנפות אבקת סוכר מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים למגש ומגישים.
13
* סופרמרקטים רבים מוכרים אגוזי לוז מוקפצים מראש. אם אתה לא יכול למצוא אותם, הנה איך לקלף אגוזי לוז שלמים: אגוזים לפזר על גיליון אפייה מסגרת וטוסט ב 350°f עד עורות להכהות, 12 עד 15 דקות. לעטוף אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
ברים Gianduja נמכרים לעתים קרובות רק בכמויות מקצועיות, אבל בלוקים פאונד אחד (מספיק כדי להפוך את המתכון הזה) ניתן להזמין מן העוגות והשוקולדים של ג ' יין (800-262-7630).

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנופה כל המטרה קמח (מנופה, ולאחר מכן נמדד)מנופה כל המטרה קמח (מנופה, ולאחר מכן נמדד)12קצת קישואים קצוציםאבקת קקאו לא ממותקת נוספתאבקת קקאו לא ממותקת נוספת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדגני אורז פריכיםדגני אורז פריכים283פלפל האבנרוחטיפי ג'יאנדוג' ה מיובאים (שוקולד חלב בטעם אגוזי לוז, כגון Callebaut), קצוציםחטיפי ג'יאנדוג' ה מיובאים (שוקולד חלב בטעם אגוזי לוז, כגון Callebaut), קצוצים4larges(חלקית &)(חלקית &)791 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, קלויים, קליפה, קצוץ דקאגוזי לוז, קלויים, קליפה, קצוץ דק2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת12קצת קישואים קצוציםאבקת סוכראבקת סוכר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(scant) מלח(scant) מלח1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/2 מקל) חמאה ללא מלח(1/2 מקל) חמאה ללא מלח791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו מנופה לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך; מנופה, ולאחר מכן נמדד)אבקת קקאו מנופה לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך; מנופה, ולאחר מכן נמדד)1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים3קרום: פירורי קרקר גרהםTuaca (ליקר מתוק בטעם הדרים) או Frangelico (ליקר בטעם אגוזי לוז)Tuaca (ליקר מתוק בטעם הדרים) או Frangelico (ליקר בטעם אגוזי לוז)