עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז
עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", אבקת קקאו נוספת, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז, שוקולד חלב חמאת בוטנים מוס עם ציפוי קראנץ, ו אגוז מוס קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
הסר מהחום. כפית קצף מלמעלה של חמאה ולהשליך. כפית חמאה צהובה ברורה לתוך קערת מתכת קטנה, משאיר מים ומוצקי חלב בתחתית המחבת.
מוסיפים וניל לחמאה בקערה; מניחים בצד חמאה מבהירה.
לנפות קמח אבקת קקאו יחד 3 פעמים לתוך קערה בינונית.
לטאטא ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג.
מניחים קערה עם תערובת ביצה במחבת גדולה של מים רותחים בקושי; לטאטא כל הזמן עד תערובת ביצה היא פושרת (105°F), על 2 דקות.
מניחים קערה עם חמאה מבהירה במים חמים באותו מחבת על אש נמוכה כדי לשמור על חום.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה עד מגניב ושילש נפח, על 5 דקות. לנפות 1/3 של תערובת קמח-קקאו על תערובת ביצה בעדינות לקפל עם מרית גומי. מקפלים הנותרים קמח-תערובת קקאו ב 2 תוספות נוספות. מקפלים 1 כוס הבלילה עוגה לתוך חמאה מבהירה חמה עד משולב. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל תערובת חמאה עוגה לתוך הבלילה עוגה הנותרים.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי מעיינות העליון בחזרה מעט כאשר נלחץ בעדינות, על 30 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה; הסר קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ העליון של העוגה אופקית, ויצרו שכבת עוגה גבוהה 3/4 אינץ'. באמצעות התחתון של 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform כמדריך, לקצץ סביב הצדדים של עוגה כדי ליצור עוגה עגולה 8 אינץ'. תניח את העוגה בצד.
שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם נייר קלף.
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מקום gianduja בקערת מתכת בינונית; להגדיר קערה במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה נמס וחלק. מערבבים דגנים ואגוזים.
פזר מחנק באופן שווה על קלף במחבת.
מניחים עוגה על גבי שכבת קראנץ', לחיצה לדבוק. צמרמורת עד קראנץ ' הוא מוצק, על 1 שעה.
שים את ג 'יאנדוג' ה ב "מטאל בול".
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
הסר מהחום; מקם קערה עם gianduja במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה הוא חלק.
הסר קערה ממים; מגניב gianduja לפושר.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת ומלח בקערה אחרת עד פסגות רכות מאוד טופס (כאשר הקערה מוטה, קרם צריך להיות רך אבל עדיין pourable וזרימה לצד אחד).
מערבבים 3 כפות מים לתוך ג 'יאנדוג' ה נמס.
יוצקים קצפת מעל לקפל לתוך gianduja רק עד incorporated (מוס יהיה רך מאוד).
מברשת העליון של עוגה צוננת עם ליקר.
מורחים מוס על עוגה במחבת. כיסוי וצינה לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
הפעל סכין בין העוגה לבין הצדדים פאן כדי לשחרר. להשרות מגבת מטבח במים חמים; לסחוט מים. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב הצדדים מחבת להחזיק 30 שניות. בזהירות להסיר את הצדדים מחבת מן העוגה; מוס חלק עם סכין במידת הצורך.
מניחים עוגה על תחתית מחבת על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה. לנפות אבקת קקאו בקלילות מעל העוגה. באמצעות סטנסילים כגון פתיתי שלג או כוכבים, לנפות אבקת סוכר מעל העוגה.
* סופרמרקטים רבים מוכרים אגוזי לוז מוקפצים מראש. אם אתה לא יכול למצוא אותם, הנה איך לקלף אגוזי לוז שלמים: אגוזים לפזר על גיליון אפייה מסגרת וטוסט ב 350°f עד עורות להכהות, 12 עד 15 דקות. לעטוף אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר עורות.
ברים Gianduja נמכרים לעתים קרובות רק בכמויות מקצועיות, אבל בלוקים פאונד אחד (מספיק כדי להפוך את המתכון הזה) ניתן להזמין מן העוגות והשוקולדים של ג ' יין (800-262-7630).