עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", אבקת קקאו נוספת, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז, שוקולד חלב חמאת בוטנים מוס עם ציפוי קראנץ, ו אגוז מוס קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהחום. כפית קצף מלמעלה של חמאה ולהשליך. כפית חמאה צהובה ברורה לתוך קערת מתכת קטנה, משאיר מים ומוצקי חלב בתחתית המחבת.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה עד מגניב ושילש נפח, על 5 דקות. לנפות 1/3 של תערובת קמח-קקאו על תערובת ביצה בעדינות לקפל עם מרית גומי. מקפלים הנותרים קמח-תערובת קקאו ב 2 תוספות נוספות. מקפלים 1 כוס הבלילה עוגה לתוך חמאה מבהירה חמה עד משולב. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל תערובת חמאה עוגה לתוך הבלילה עוגה הנותרים.
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי מעיינות העליון בחזרה מעט כאשר נלחץ בעדינות, על 30 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה; הסר קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ העליון של העוגה אופקית, ויצרו שכבת עוגה גבוהה 3/4 אינץ'. באמצעות התחתון של 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform כמדריך, לקצץ סביב הצדדים של עוגה כדי ליצור עוגה עגולה 8 אינץ'. תניח את העוגה בצד.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
1
שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
יוצקים קצפת מעל לקפל לתוך gianduja רק עד incorporated (מוס יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8
מברשת העליון של עוגה צוננת עם ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
9
מורחים מוס על עוגה במחבת. כיסוי וצינה לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הפעל סכין בין העוגה לבין הצדדים פאן כדי לשחרר. להשרות מגבת מטבח במים חמים; לסחוט מים. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב הצדדים מחבת להחזיק 30 שניות. בזהירות להסיר את הצדדים מחבת מן העוגה; מוס חלק עם סכין במידת הצורך.
מניחים עוגה על תחתית מחבת על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה. לנפות אבקת קקאו בקלילות מעל העוגה. באמצעות סטנסילים כגון פתיתי שלג או כוכבים, לנפות אבקת סוכר מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מעבירים למגש ומגישים.
13
* סופרמרקטים רבים מוכרים אגוזי לוז מוקפצים מראש. אם אתה לא יכול למצוא אותם, הנה איך לקלף אגוזי לוז שלמים: אגוזים לפזר על גיליון אפייה מסגרת וטוסט ב 350°f עד עורות להכהות, 12 עד 15 דקות. לעטוף אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ
1
ברים Gianduja נמכרים לעתים קרובות רק בכמויות מקצועיות, אבל בלוקים פאונד אחד (מספיק כדי להפוך את המתכון הזה) ניתן להזמין מן העוגות והשוקולדים של ג ' יין (800-262-7630).