קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז
עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", אבקת קקאו נוספת, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז, שוקולד חלב חמאת בוטנים מוס עם ציפוי קראנץ, ו אגוז מוס קראנץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מהחום. כפית קצף מלמעלה של חמאה ולהשליך. כפית חמאה צהובה ברורה לתוך קערת מתכת קטנה, משאיר מים ומוצקי חלב בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים וניל לחמאה בקערה; מניחים בצד חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לנפות קמח אבקת קקאו יחד 3 פעמים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים קערה עם תערובת ביצה במחבת גדולה של מים רותחים בקושי; לטאטא כל הזמן עד תערובת ביצה היא פושרת (105°F), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הסר קערה ממים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים קערה עם חמאה מבהירה במים חמים באותו מחבת על אש נמוכה כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה עד מגניב ושילש נפח, על 5 דקות. לנפות 1/3 של תערובת קמח-קקאו על תערובת ביצה בעדינות לקפל עם מרית גומי. מקפלים הנותרים קמח-תערובת קקאו ב 2 תוספות נוספות. מקפלים 1 כוס הבלילה עוגה לתוך חמאה מבהירה חמה עד משולב. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל תערובת חמאה עוגה לתוך הבלילה עוגה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי מעיינות העליון בחזרה מעט כאשר נלחץ בעדינות, על 30 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה; הסר קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ העליון של העוגה אופקית, ויצרו שכבת עוגה גבוהה 3/4 אינץ'. באמצעות התחתון של 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform כמדריך, לקצץ סביב הצדדים של עוגה כדי ליצור עוגה עגולה 8 אינץ'. תניח את העוגה בצד.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מקום gianduja בקערת מתכת בינונית; להגדיר קערה במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה נמס וחלק. מערבבים דגנים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
פזר מחנק באופן שווה על קלף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים עוגה על גבי שכבת קראנץ', לחיצה לדבוק. צמרמורת עד קראנץ ' הוא מוצק, על 1 שעה.
1
שים את ג 'יאנדוג' ה ב "מטאל בול".
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום; מקם קערה עם gianduja במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר קערה ממים; מגניב gianduja לפושר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת ומלח בקערה אחרת עד פסגות רכות מאוד טופס (כאשר הקערה מוטה, קרם צריך להיות רך אבל עדיין pourable וזרימה לצד אחד).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים 3 כפות מים לתוך ג 'יאנדוג' ה נמס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
יוצקים קצפת מעל לקפל לתוך gianduja רק עד incorporated (מוס יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8
מברשת העליון של עוגה צוננת עם ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
9
מורחים מוס על עוגה במחבת. כיסוי וצינה לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הפעל סכין בין העוגה לבין הצדדים פאן כדי לשחרר. להשרות מגבת מטבח במים חמים; לסחוט מים. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב הצדדים מחבת להחזיק 30 שניות. בזהירות להסיר את הצדדים מחבת מן העוגה; מוס חלק עם סכין במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים עוגה על תחתית מחבת על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה. לנפות אבקת קקאו בקלילות מעל העוגה. באמצעות סטנסילים כגון פתיתי שלג או כוכבים, לנפות אבקת סוכר מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מעבירים למגש ומגישים.
13
* סופרמרקטים רבים מוכרים אגוזי לוז מוקפצים מראש. אם אתה לא יכול למצוא אותם, הנה איך לקלף אגוזי לוז שלמים: אגוזים לפזר על גיליון אפייה מסגרת וטוסט ב 350°f עד עורות להכהות, 12 עד 15 דקות. לעטוף אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
ברים Gianduja נמכרים לעתים קרובות רק בכמויות מקצועיות, אבל בלוקים פאונד אחד (מספיק כדי להפוך את המתכון הזה) ניתן להזמין מן העוגות והשוקולדים של ג ' יין (800-262-7630).