צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת מוס שוקולד כמעט מפורסמת יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת, עוגת וופל שוקולד מפורסמת, ו עוגת גלידה שוקולד וופל מפורסמת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: להכין את תערובת העוגה כמו התווית מפנה לעוגה 9-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה
2
אופים; מגניב מעט במחבת, ואז להתהפך על מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
נקה את מחבת העוגה ועטוף אותה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
טופס עוגה
4
חותכים את העוגה לחצי לאורכו, ולאחר מכן בשלישים לרוחב לעשות 6 מלבנים. באמצעות סכין משונן, פורסים כל מלבן לשניים כדי ליצור שתי שכבות. מסדרים חצי מהחתיכות בנוחות במחבת העוגה. להתפורר חתיכות הנותרים ולחץ בחוזקה לתוך 6 כדורים קטנים; לארגן 1 כדור עוגה במרכז כל מלבן עוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
טופס עוגה
1
מחממים את השוקולד, החמאה, הקפה ומי כוס 1/4 בקערה חסינת חום המוגדרת על סיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), ערבוב, עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
קפה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
הסר את הקערה מן המחבת; מערבבים עד מגניב. שמור את המים הבוערים. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
לטאטא את החלמונים ביצה, 1 1/2 כוסות סוכר 2 כפות מים בקערה נפרדת גדולה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר של מים רותחים לטאטא עד צהוב חיוור, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תערובת השוקולד-קפה ואת הוניל ומקציפים עד בשילוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
קפה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר את הקערה מן המחבת ולהגדיר בקערת מי קרח; להקציף עד מעט קריר אבל לא עבה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
מחבת
6
מקציפים את החלבונים ומלח בקערה עם מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
7
מוסיפים 2 כפות סוכר ומכים עד כמעט נוקשה; לקפל בעדינות לתוך תערובת שוקולד חלמון כדי להפוך מוס שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
שוקולד
סוכר
חלמון ביצה
8
מורחים 5 כוסות על העוגה וכדורי עוגה. להקפיא עד המשרד על גבי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
9
הכה את השמנת הכבדה ואת הנותרים 4 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס; לקפל לתוך המוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
סוכר
10
הסר את העוגה מהמקפיא; להפיץ עם מוס שוקולד קל, לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מורחים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
11
הפוך את פגז השוקולד: מערבבים את השוקולד, שמנת כבדה וסירופ תירס 4 כפות בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים לקערה לגעת במים) עד מותך. כפית בכל פעם, מורחים חצי מתערובת הקליפה על המוס הקפוא. חזור למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
סירופ תירס
שוקולד
מורחים
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
1
מוסיפים את שאר 1 כף סירופ תירס והחמאה לתערובת קליפת השוקולד הנותרת. מיקרוגל 30 שניות, ואז מערבבים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
2
כדי לשרת את העוגה, לנצח את השמנת הכבדה עם מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים את הסוכר ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
4
הסר את העוגה מהמקפיא; הפוך על תבנית אפייה unmold, ולאחר מכן הפוך שוב על מגש, צד פגז שוקולד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
חותכים את העוגה חצי לאורכו באמצעות סכין חם, ולאחר מכן לחתוך לשלישים לרוחב לעשות 6 מלבנים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי להפוך 2 משולשים. למעלה כל משולש עם קצפת, גלידה ורוטב שוקולד מוכן.