קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

עוגת מוס שוקולד כמעט מפורסמת

עוגת מוס שוקולד כמעט מפורסמת
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת מוס שוקולד כמעט מפורסמת יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת, עוגת וופל שוקולד מפורסמת, ו עוגת גלידה שוקולד וופל מפורסמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: להכין את תערובת העוגה כמו התווית מפנה לעוגה 9-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
2
אופים; מגניב מעט במחבת, ואז להתהפך על מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
נקה את מחבת העוגה ועטוף אותה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס עוגהטופס עוגה
4
חותכים את העוגה לחצי לאורכו, ולאחר מכן בשלישים לרוחב לעשות 6 מלבנים. באמצעות סכין משונן, פורסים כל מלבן לשניים כדי ליצור שתי שכבות. מסדרים חצי מהחתיכות בנוחות במחבת העוגה. להתפורר חתיכות הנותרים ולחץ בחוזקה לתוך 6 כדורים קטנים; לארגן 1 כדור עוגה במרכז כל מלבן עוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
טופס עוגהטופס עוגה
1
מחממים את השוקולד, החמאה, הקפה ומי כוס 1/4 בקערה חסינת חום המוגדרת על סיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), ערבוב, עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
קפהקפה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
הסר את הקערה מן המחבת; מערבבים עד מגניב. שמור את המים הבוערים. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
לטאטא את החלמונים ביצה, 1 1/2 כוסות סוכר 2 כפות מים בקערה נפרדת גדולה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר של מים רותחים לטאטא עד צהוב חיוור, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת השוקולד-קפה ואת הוניל ומקציפים עד בשילוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר את הקערה מן המחבת ולהגדיר בקערת מי קרח; להקציף עד מעט קריר אבל לא עבה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מקציפים את החלבונים ומלח בקערה עם מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
מוסיפים 2 כפות סוכר ומכים עד כמעט נוקשה; לקפל בעדינות לתוך תערובת שוקולד חלמון כדי להפוך מוס שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
8
מורחים 5 כוסות על העוגה וכדורי עוגה. להקפיא עד המשרד על גבי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
הכה את השמנת הכבדה ואת הנותרים 4 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס; לקפל לתוך המוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סוכרסוכר
10
הסר את העוגה מהמקפיא; להפיץ עם מוס שוקולד קל, לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
הפוך את פגז השוקולד: מערבבים את השוקולד, שמנת כבדה וסירופ תירס 4 כפות בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים לקערה לגעת במים) עד מותך. כפית בכל פעם, מורחים חצי מתערובת הקליפה על המוס הקפוא. חזור למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
1
מוסיפים את שאר 1 כף סירופ תירס והחמאה לתערובת קליפת השוקולד הנותרת. מיקרוגל 30 שניות, ואז מערבבים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
כדי לשרת את העוגה, לנצח את השמנת הכבדה עם מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים את הסוכר ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
4
הסר את העוגה מהמקפיא; הפוך על תבנית אפייה unmold, ולאחר מכן הפוך שוב על מגש, צד פגז שוקולד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
חותכים את העוגה חצי לאורכו באמצעות סכין חם, ולאחר מכן לחתוך לשלישים לרוחב לעשות 6 מלבנים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי להפוך 2 משולשים. למעלה כל משולש עם קצפת, גלידה ורוטב שוקולד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
קצפתקצפת
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
צילום: קאנג קים

מרכיבים

517אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)box devil ' s food cake mix (בתוספת מרכיבים נדרשים)box devil ' s food cake mix (בתוספת מרכיבים נדרשים)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ5(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל10largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה חזקקפה חזק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1פיינט2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים