עוגת מוקה מקסיקנית
אם יש לכם גרגרי קפה אספרסו מיידיים, שבבי שוקולד, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו עוגת מוקה בנדט, עוגת מוקה מוקה מוקה, ו עוגת מוקה מוקה מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת.
שלב 1/2 חבילה של תערובת פודינג וניל עם 1 כוס חלב בקערה, ולהניח בצד.
מניחים 1/2 חבילה של תערובת פודינג וניל, תערובת עוגה, שמן צמחי, ביצים, 1 כוס חלב, קינמון, ליקר קפה, ו 1 כף גרגרי קפה מיידיים לתוך קערת ערבוב. הכה עם מערבל חשמלי על נמוך עד רק בשילוב, כ -30 שניות, ולאחר מכן הכה על גבוה במשך 2 דקות. בעדינות לקפל את פצפוצי השוקולד.
יוצקים חצי הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן. כף פודינג וניל בשכבה זוגית מעל החלק העליון של הבלילה, מפזרים 1/2 כף של גרגרי קפה מיידיים, ומכסים עם שאר הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
תנו לעוגה להתקרר במחבת למשך 5 דקות, והפכו אותה לצלחת. מגניב במשך 5 דקות יותר, ואבק עם הסוכר ' ממתקים.