עוגת מוקה פירור
עוגת מוקה פירורים יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, ו עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערת ערבוב, וחותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. שמור 1/2 תערובת קמח כוס לציפוי, ולהניח בצד.
מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, אבקת אפייה וסודה לשתייה; מוסיפים חלב, וניל וביצה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב שמור 1/2 תערובת קמח כוס מים; מערבבים עם מזלג.
מפזרים תערובת פירור על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב על מתלה תיל.