קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוקה פרליין של נונו

עוגת מוקה פרליין של נונו
עוגת מוקה פרליין של נונו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, ליידיפינגרס, סוכר משובח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת פרליין Bundt (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן קלות תבנית אפייה. על תבנית אפייה אחרת, טוסט אגוזי לוז במשך 8 דקות, או עד חום ריחני וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
תן להם להתקרר, ואז לשפשף את אגוזי לוז במגבת מטבח כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
במחבת בינונית, מפזרים את אגוזי לוז עם 1/4 כוס הסוכר. מבשלים מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד הסוכר נמס וחום, על 2 דקות. מערבבים כדי מעיל אגוזי לוז עם הקרמל לגרד החוצה על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
תן אגוזי לוז מגניב להקשיח, ואז לשבור אותם לחתיכות. שמור 10 אגוזי לוז שלמים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
6
מעבירים את שאר האגוזים למעבד מזון וטוחנים אותם לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
בקערה קטנה, ממיסים את האספרסו המיידי במים. בקערה גדולה, נירוסטה, לנצח את השמנת הכבדה עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ואת האספרסו המומס ומכים עד שיוצרים פסגות רכות. מקררים 1 כוס של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
שים את הקפה בקערה רדודה גדולה. להרטיב 12 של ladyfingers בקפה, טובל קלות בכל צד, ולסדר אותם זה לצד זה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. לשבור כמה ladyfingers במידת הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מורחים רבע מהקצפת של האספרסו על אצבעות הנשים ומפזרים רבע מפרלין אגוזי לוז. חזור עם ladyfingers הנותרים, קצפת פרלין. מקררים את העוגה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
חם סכין דק מתחת למים חמים ולהפעיל אותו סביב החלק הפנימי של הטבעת של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הסר את הטבעת. באמצעות מרית, להפיץ את שמורות 1 כוס של אספרסו קצפת סביב החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מקשטים עם כל אגוזי לוז שמורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
14
חותכים לפרוסות ומגישים.