קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוקה פרליין של נונו

עוגת מוקה פרליין של נונו
עוגת מוקה פרליין של נונו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, ליידיפינגרס, סוכר משובח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת פרליין Bundt (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שמן קלות תבנית אפייה. על תבנית אפייה אחרת, טוסט אגוזי לוז במשך 8 דקות, או עד חום ריחני וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
תן להם להתקרר, ואז לשפשף את אגוזי לוז במגבת מטבח כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
במחבת בינונית, מפזרים את אגוזי לוז עם 1/4 כוס הסוכר. מבשלים מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד הסוכר נמס וחום, על 2 דקות. מערבבים כדי מעיל אגוזי לוז עם הקרמל לגרד החוצה על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן אגוזי לוז מגניב להקשיח, ואז לשבור אותם לחתיכות. שמור 10 אגוזי לוז שלמים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
6
מעבירים את שאר האגוזים למעבד מזון וטוחנים אותם לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
בקערה קטנה, ממיסים את האספרסו המיידי במים. בקערה גדולה, נירוסטה, לנצח את השמנת הכבדה עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ואת האספרסו המומס ומכים עד שיוצרים פסגות רכות. מקררים 1 כוס של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
שים את הקפה בקערה רדודה גדולה. להרטיב 12 של ladyfingers בקפה, טובל קלות בכל צד, ולסדר אותם זה לצד זה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. לשבור כמה ladyfingers במידת הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מורחים רבע מהקצפת של האספרסו על אצבעות הנשים ומפזרים רבע מפרלין אגוזי לוז. חזור עם ladyfingers הנותרים, קצפת פרלין. מקררים את העוגה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
חם סכין דק מתחת למים חמים ולהפעיל אותו סביב החלק הפנימי של הטבעת של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
הסר את הטבעת. באמצעות מרית, להפיץ את שמורות 1 כוס של אספרסו קצפת סביב החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מקשטים עם כל אגוזי לוז שמורות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
14
חותכים לפרוסות ומגישים.