תבשיל רלנוס צ'ילה נפוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל צ'ילה רלנוס נפוח. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו תחליף ביצה, חלב, סלסה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צ'ילה רלנוס, צ'ילה רלנוס אופים, ו פובלנו צ'ילה רלנוס.
הוראות
חותכים לאורך צד אחד של כל צ ' ילי ופתוחים לשכב שטוח. מעיל 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה עם תרסיס בישול.
שכבו מחצית מהצ 'ילי, רצועות הטורטייה, המוצרלה וגבינות הצ' דר בצלחת מוכנה. חזור על שכבות.
בקערה קטנה מקציפים את תחליף הביצה, החלב, אבקת השום, הכמון, הפלפל והמלח.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהם נפוחים וסכין מוכנסת 2 פנימה. מקצה המחבת יוצא נקי.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
קאווה עם סגנון יוצא דופן, טרי, פירותי ניחוח מתמשך. זה הוא השותף המושלם עבור את מיטב מזון ומצוין בכל זמן.תערובת: 35% מקבאו·25% קסרל * לו, 40% פרלדה