קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל רלנוס צ'ילה נפוח

תבשיל רלנוס צ'ילה נפוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל צ'ילה רלנוס נפוח. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו תחליף ביצה, חלב, סלסה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צ'ילה רלנוס, צ'ילה רלנוס אופים, ו פובלנו צ'ילה רלנוס.

הוראות

1
חותכים לאורך צד אחד של כל צ ' ילי ופתוחים לשכב שטוח. מעיל 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שכבו מחצית מהצ 'ילי, רצועות הטורטייה, המוצרלה וגבינות הצ' דר בצלחת מוכנה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
3
בקערה קטנה מקציפים את תחליף הביצה, החלב, אבקת השום, הכמון, הפלפל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהם נפוחים וסכין מוכנסת 2 פנימה. מקצה המחבת יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
8
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
קאווה עם סגנון יוצא דופן, טרי, פירותי ניחוח מתמשך. זה הוא השותף המושלם עבור את מיטב מזון ומצוין בכל זמן.תערובת: 35% מקבאו·25% קסרל * לו, 40% פרלדה