עוגת מוקה שוקולד כפולה
עוגת מוקה שוקולד כפולה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו תערובת בראוני, מים חמים, ציפוי מוקצף, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מוקה-עוגת שוקולד, ביסקוטי מוקה שוקולד כפול, ו מאפינס שוקולד מוקה כפול (מתכונים דומים).
הוראות
הכן בראוניז על פי הוראות החבילה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד חלב ותערובת פודינג עד שהתערובת מתחילה להתעבות. ממיסים גרגרי קפה במים ומערבבים לתערובת פודינג. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
בקערת הגשה מזכוכית, שכבה שליש מקוביות הבראוני, שליש מתערובת הפודינג ושליש מממתקים. חזור על שכבות עד שכל החומרים משמשים. צ ' יל 30 דקות במקרר לפני ההגשה.