עוגת מזון השטן עם ציפוי פלפל שחור מבושל
אם יש לכם מלח כשר, קמח לעוגה, פולי אספרסו טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מזון השטן עם זיגוג של שבע דקות וקוקוס, עוגת מזון השטן, ו עוגת המזון של השטן האדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד ומלח בקערה גדולה; מניחים מסננת משובחת על קערה ומניחים בצד.
יוצקים 1 כף קרם לתוך קערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות. בינתיים, להביא את השמנת הנותרים 1 כף סוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מקציפים חלמונים הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה; לחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה מעט והאצבע שלך משאירה שביל על גב כף כאשר היא נמשכת על פני, כ -3 דקות.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת שמנת; מערבבים להמיס.
יוצקים דרך מסננת מוכנה לשוקולד.
בואו לעמוד 1 דקה; להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
להקציף בcrme frache. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מילוי עד מעורבב היטב, על 2 דקות. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח של מילוי; צמרמורת בן לילה. מחממים תנור ל 35
מעיל התחתון ואת הצדדים של שלוש 9 " מחבתות עוגה עם תרסיס nonstick. שורה תחתונה של מחבתות עם כדורי נייר קלף. לנפות אבקת קקאו לקערה בינונית.
להקציף ביצה וחלבון ביצה. בהדרגה לטאטא 1/2 כוס בתוספת 2 כפות מים פושרים; לטאטא עד חלקה. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים הן קמחים ו 2 החומרים הבאים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום, חמאה, וניל, ומלח בקערה גדולה, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה, עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להכות תערובת קקאו לתוך תערובת חמאה. מקציפים בתערובת קמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות, מתחיל ומסתיים עם מרכיבים יבשים. מקפלים בקקאו שפיץ ואספרסו טחון. מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
אופים עוגות עד בודק יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז, על 17 דקות.
בואו עוגות להתקרר במחבתות להגדיר על מדפי תיל במשך 5 דקות. הפוך עוגות על מדפים; להסיר מחבתות ולתת עוגות להתקרר לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף עוגות בנפרד לעטוף פלסטיק לאחסן בטמפרטורת החדר.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת. מערבבים מילוי כדי לשחרר.
מורחים חצי מילוי (כ 1 כוס) על העוגה בשכבה זוגית.
מניחים שכבת עוגה שנייה על גבי מילוי.
מורחים שנותר מילוי בשכבה זוגית.
מניחים שכבת העוגה שנותרה על גבי. עוגת צמרמורת במשך 1 שעה.
מערבבים 1 כף סוכר ומלח בקערה קטנה; להפריש. לצרף מדחום ממתקים לצד סיר קטן; להוסיף סוכר הנותרים 1/2 כוס מים למחבת. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים בלי לערבב, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה בצד עם מברשת מאפה רטוב, עד מדחום רושם 240, כ 10 דקות. בינתיים, מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. הכה במהירות בינונית עד מקציף. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף סוכר שמורות ומלח מקערה קטנה. בהדרגה להוסיף סירופ חם מן סיר כדי חלבונים ביצה, מכות במהירות בינונית גבוהה ומאפשר סירופ לטפטף במורד הצדדים של קערה. להמשיך להכות לבנים עד נוקשה וקריר, כ -20 דקות.
להוסיף פלפל; לנצח עד מעורבב היטב. מיד בכפית ציפוי על עוגה. החלק העליון והצדדים. עובד במהירות, מערבולת הדובדבן דקורטיבי. האם קדימה: העוגה יכולה להיות קר 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.
בואו שכבות ציפוי להגדיר באופן מלא לפני הוספת השכבה הבאה של עוגה. אתה יכול להשתמש במחבת עוגה 8" עבור שכבות עבות יותר.