עוגת מזון מלאך קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה אנג'ל מזון עוגה. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו הצעה הגשה: יוגורט וניל, קפה נמס, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת מזון מלאך קפה, קפה-אורנג'אנג'ל מזון עוגה, ו עוגת מזון מלאך שוקולד עם זיגוג קפה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
במיקסר מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את החלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומלח וממשיכים להצליף עד שיוצרים פסגות רכות. עם הפעלת המיקסר, בהדרגה להוסיף 1 כוס הסוכר ולהמשיך להצליף עד נוקשה והסוכר מומס, על 30 שניות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים החמים וקפה מיידי כדי להכין תמצית קפה.
באמצעות מסננת על קערה גדולה, לנפות את הסוכר 1/2 כוס הנותרים עם קמח עוגה מנופה מראש 3 פעמים, כדי לאוורר את התערובת.
מקפלים את תערובת הקמח לתוך חלבוני הביצה בקבוצות; ואז לקפל את הקפה וניל מומס.
כפית הבלילה למחבת צינור 9 או 10 אינץ ' ungreased להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
אופים עד חום זהוב בהיר, על 30 עד 35 דקות.
מגניב על ידי הפיכת העוגה (במחבת) הפוך, נשען על גבי בקבוק עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר. הפעל להב סכין ארוך, חד, או סכין חמאה, סביב העוגה כדי לשחרר, ואז לדפוק את העוגה על צלחת או לעבוד על זה עם האצבעות. הפירור החיצוני של העוגה יישאר במחבת; חשיפת העוגה הלבנה מתחת.
הפוך את זיגוג: מערבבים את החומרים יחד עד חלקה.
הוסף יותר נוזל אם עבה מדי או יותר סוכר אם דק מדי.
יוצקים זיגוג על החלק העליון של העוגה, לתת לו לטפטף באופן טבעי.
בואו זיגוג להגדיר עד קשה, לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם יוגורט קפוא וניל, אז יש לך קפוצ ' ינו בפה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "