קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מזון מלאך קפה

עוגת מזון מלאך קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה אנג'ל מזון עוגה. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו הצעה הגשה: יוגורט וניל, קפה נמס, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת מזון מלאך קפה, קפה-אורנג'אנג'ל מזון עוגה, ו עוגת מזון מלאך שוקולד עם זיגוג קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במיקסר מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הקרם של טרטר ומלח וממשיכים להצליף עד שיוצרים פסגות רכות. עם הפעלת המיקסר, בהדרגה להוסיף 1 כוס הסוכר ולהמשיך להצליף עד נוקשה והסוכר מומס, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים החמים וקפה מיידי כדי להכין תמצית קפה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קפהתמצית קפה
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
באמצעות מסננת על קערה גדולה, לנפות את הסוכר 1/2 כוס הנותרים עם קמח עוגה מנופה מראש 3 פעמים, כדי לאוורר את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקפלים את תערובת הקמח לתוך חלבוני הביצה בקבוצות; ואז לקפל את הקפה וניל מומס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
כפית הבלילה למחבת צינור 9 או 10 אינץ ' ungreased להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד חום זהוב בהיר, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגניב על ידי הפיכת העוגה (במחבת) הפוך, נשען על גבי בקבוק עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר. הפעל להב סכין ארוך, חד, או סכין חמאה, סביב העוגה כדי לשחרר, ואז לדפוק את העוגה על צלחת או לעבוד על זה עם האצבעות. הפירור החיצוני של העוגה יישאר במחבת; חשיפת העוגה הלבנה מתחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הפוך את זיגוג: מערבבים את החומרים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
הוסף יותר נוזל אם עבה מדי או יותר סוכר אם דק מדי.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
יוצקים זיגוג על החלק העליון של העוגה, לתת לו לטפטף באופן טבעי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
בואו זיגוג להגדיר עד קשה, לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מגישים עם יוגורט קפוא וניל, אז יש לך קפוצ ' ינו בפה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט קפוא וניליוגורט קפוא וניל
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "