צריך קינוח צמחוני? עוגת מייפל-אגוז יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1036 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוזי מלך בסירופ, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת אגוז מייפל, עוגת אגוז מייפל, ו עוגת אגוז מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את חלבוני ביצה וסוכר אדר בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים את הקערה לגעת במים) עד התערובת חמה והסוכר מתמוסס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפל
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר את הקערה מהמחבת והכה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 5 דקות. הכה בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, ולאחר מכן להמשיך להכות עד חלקה. (אל תדאג אם התערובת נראית מופרדת בהתחלה; להמשיך להכות וזה יבוא יחד.) פעימה בתמצית מייפל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להרכיב את העוגה:לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של 2 שכבות עוגה באמצעות קיסם. כפית סירופ אגוז שמורות על העוגות, לתת לו להשרות לתוך החורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
4
קוצצים בגסות את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
העברת 1 כוס ציפוי לקערה בינונית; לקפל את האגוזים הקצוצים. שים 1 שכבת עוגה על מגש ולהפיץ את ציפוי אגוז על גבי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. תכסה את כל העוגה עם ציפוי המייפל שנשאר. לקשט עם אגוזי מלך יותר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ומניחים את תחתית נייר קלף; חמאה על הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על העודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה עד בשילוב. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר בינוני; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בנקודה זו.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מערבבים 1/2 כוס מים עם הקרם בכוס מדידה נוזלית או קערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקרם, מתחיל ומסתיים בקמח, עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
10
אופים עד העוגות מוזהבות קלות על גבי והמרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.