קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס

עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך אניס כוכב, דמררה, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס, פאי מייפל פקאן מתובל עם כוכב אניס, ו פאי מייפל פקאן מתובל עם כוכב אניס.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, במעבד מזון, דופק בקצרה יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת יוצרת חתיכות בגודל שעועית לימה (שלוש עד חמש פולסים של 1 שניות).
מרכיבים שתצטרך
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הוסף מי קרח 1 כף בכל פעם, ואת הדופק עד התערובת היא רק לח מספיק כדי להחזיק יחד. צור את הבצק לכדור, לעטוף עם פלסטיק, ולשטח לתוך דיסק. מקררים לפחות 1 שעה לפני גלגול החוצה ואפייה (או עד שבוע, או להקפיא עד 4 חודשים).על משטח מקומח קלות, לרדד את piecrust למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
להעביר את הקרום לצלחת פאי 9 אינץ'. מקפלים מעל כל בצק עודף, ואז crimp באופן דקורטיבי כמו שאתה יכול לנהל.תדקור את הקרום עם מזלג. להקפיא את הקרום במשך 15 דקות או לקרר במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 204°. מכסים את העוגה בנייר אלומיניום וממלאים במשקולות עוגה (ניתן להשתמש בפרוטות, אורז או שעועית יבשה לכך; אני משתמש בפרוטות).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים במשך 20 דקות; להסיר את רדיד ומשקולות ואופים עד הזהב חיוור, על 5 דקות יותר. מגניב על מדף עד needed.To הפוך את המילוי, בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להביא את סירופ מייפל, סוכר דמררה, כוכב אניס לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד לתערובת עבה מאוד, כל הסוכר מומס, ואת סירופ אמצעים 1 כוס, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 1 שעה עבור אניס להחדיר.בעוד הסירופ הוא מזריק, טוסט האגוזים. מחממים התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים את אגוזי הפקאן על תבנית אפייה וקונים אותם בתנור עד שהם מתחילים להריח אגוזים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
הסר את אניס הכוכב מהסירופ. לחמם את הסירופ אם יש צורך לעשות את זה pourable אבל לא חם (אתה יכול פופ אותו במיקרוגל במשך כמה שניות אם אתה כבר עבר אותו כוס מדידה). בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסירופ, ביצים, חמאה מומסת, רום, ומלח. מקפלים בחצאי הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ומעבירים לתבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים עד העוגה הוא מוצק למגע אבל מתנועע מעט כאשר עבר, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם קצפת קרם fraîche.Reprinted עם רשות לבשל את זה עכשיו: 120 מנות קלות וטעימות שאתה לא יכול לחכות לעשות על ידי מליסה קלארק. זכויות יוצרים 201
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
13
Published by Hyperion Books.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש