עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך אניס כוכב, דמררה, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס, פאי מייפל פקאן מתובל עם כוכב אניס, ו פאי מייפל פקאן מתובל עם כוכב אניס.
הוראות
כדי להפוך את הקרום, במעבד מזון, דופק בקצרה יחד את הקמח והמלח.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת יוצרת חתיכות בגודל שעועית לימה (שלוש עד חמש פולסים של 1 שניות).
הוסף מי קרח 1 כף בכל פעם, ואת הדופק עד התערובת היא רק לח מספיק כדי להחזיק יחד. צור את הבצק לכדור, לעטוף עם פלסטיק, ולשטח לתוך דיסק. מקררים לפחות 1 שעה לפני גלגול החוצה ואפייה (או עד שבוע, או להקפיא עד 4 חודשים).על משטח מקומח קלות, לרדד את piecrust למעגל 12 אינץ'.
להעביר את הקרום לצלחת פאי 9 אינץ'. מקפלים מעל כל בצק עודף, ואז crimp באופן דקורטיבי כמו שאתה יכול לנהל.תדקור את הקרום עם מזלג. להקפיא את הקרום במשך 15 דקות או לקרר במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 204°. מכסים את העוגה בנייר אלומיניום וממלאים במשקולות עוגה (ניתן להשתמש בפרוטות, אורז או שעועית יבשה לכך; אני משתמש בפרוטות).
אופים במשך 20 דקות; להסיר את רדיד ומשקולות ואופים עד הזהב חיוור, על 5 דקות יותר. מגניב על מדף עד needed.To הפוך את המילוי, בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להביא את סירופ מייפל, סוכר דמררה, כוכב אניס לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד לתערובת עבה מאוד, כל הסוכר מומס, ואת סירופ אמצעים 1 כוס, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 1 שעה עבור אניס להחדיר.בעוד הסירופ הוא מזריק, טוסט האגוזים. מחממים התנור ל 163°.
מורחים את אגוזי הפקאן על תבנית אפייה וקונים אותם בתנור עד שהם מתחילים להריח אגוזים, כ -12 דקות.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
הסר את אניס הכוכב מהסירופ. לחמם את הסירופ אם יש צורך לעשות את זה pourable אבל לא חם (אתה יכול פופ אותו במיקרוגל במשך כמה שניות אם אתה כבר עבר אותו כוס מדידה). בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסירופ, ביצים, חמאה מומסת, רום, ומלח. מקפלים בחצאי הפקאן.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ומעבירים לתבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד העוגה הוא מוצק למגע אבל מתנועע מעט כאשר עבר, 35 עד 40 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם קצפת קרם fraîche.Reprinted עם רשות לבשל את זה עכשיו: 120 מנות קלות וטעימות שאתה לא יכול לחכות לעשות על ידי מליסה קלארק. זכויות יוצרים 201
Published by Hyperion Books.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש