קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מימוזה

עוגת מימוזה
עוגת מימוזה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. אם יש לכם מלח, חלבונים, אבקת augar, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת קפה ללא גלוטן מימוזה, טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa), ו מימוזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף whisk. בקערה נפרדת לנפות יחד הסוכר של קונדיטור, קמח עוגה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא את החלבונים ביצה על בינוני גבוה עד שהם יוצרים פסגות רכות, על 1 1/2 דקות. עם הפעלת המיקסר, להוסיף את הסוכר מגורען בזרם יציב ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה יותר
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו בארבע תוספות עד שכל החומרים משולבים באופן שווה. בעדינות לשפוך לתוך מחבת צינור ungreased ואופים עד העוגה הוא חום זהוב עמוק, כ 40 דקות. אפשר להתקרר על מדף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
עבור קרם כתום: לשטוף את קערת מיקסר ולהוסיף שמנת, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא במהירות גבוהה בינונית עד פסגות טופס, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מגישים את העוגה עקף עם קרם כתום ועליונות תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל