עוגת מלך מהירה
לך לחנות ותביא פקאן, גבינת שמנת, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת המלך המהיר של אמריל, עוגת מלך מרדי גרא מהירה, ו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגת המלך: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F. קו אפייה מעוטר בנייר קלף.
מיקרוגל בקערה קטנה (או להרתיח בסיר קטן) צימוקים, בורבון, גרידת תפוזים, קינמון ואגוז מוסקט. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג, כ 2 דקות במיקרוגל, 5 דקות בסיר. מגניב לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
בקערה גדולה, באמצעות שני סכיני ארוחת ערב, לחתוך פקאנים, סוכר חום, גבינת שמנת, זנגביל, קמח, ומלח עד תערובת דומה ארוחה גסה. לחלופין, לעבוד תערובת יחד עם קצות האצבעות. מערבבים בתערובת צימוקים מקורר.
אבק נקי, דלפק יבש עם קמח. מערוך קמח.
מרדדים מאפה עד 20-על ידי 15 אינץ'. להפיץ מילוי באופן שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' על כל הצדדים.
מקום fava בכל מקום על מילוי.
החל בקצה הארוך, מגלגלים בצק לבול עץ.
העברת יומן גיליון אפייה מוכן וצורה לתוך אליפסה, הקשה על הקצוות לאטום. מקציפים חלמון ביצה וקרם ומברשת על בול עץ.
אופים עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות.
העברה למתלה קירור וקריר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
סוכר, שמנת, בורבון ומלח יחד בקערה בינונית.
טפטוף על עוגה מקוררת ומפזרים סוכר מלטש.