עוגת מנטה פאדג'
מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עוגיות וופל שוקולד, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מנטה M & M פאדג, טארט דובדבן פאדג'טביעות אצבע, ו עוגת שוקולד הפוך-עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב את 3 החומרים הראשונים בקערה, ולזרוק עם מזלג עד לח. בחוזקה לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
כדי להכין מילוי, להכות קקאו וחלב במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
להוסיף גבינת שמנת; לנצח היטב.
מוסיפים סירופ, תמציות וביצים; להכות רק עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט. (אל תיקח יותר מדי.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה 4 שעות.
כדי להכין ציפוי, לגלח קצה ארוך של thins מנטה באמצעות מקלף ירקות.
מורחים ציפוי מוקצף על טארט; מפזרים דק מנטה מגולח.