עוגת מערבולת תות
עוגת מערבולת תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 138 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך ג'לי המותג תות טעם ג' לטין, ציפוי קצפת מגניב, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת תות-מערבולת, עוגת קפה מערבולת תות, ו עוגת עוגיות גלידת מסקרפונה מערבולת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות; להפריש. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה.
יוצקים חצי הבלילה לתוך קערה בינונית.
מוסיפים תערובת ג ' לטין יבשה; מערבבים עד מעורבב היטב. כפית חצי הבלילה הלבנה וחצי הבלילה הוורודה, זה לצד זה, לתוך כל מחבת מוכנה. מערבולת חובטים יחד באמצעות כפית.
אופים 30 דקות. מגניב 30 דקות. במחבתות.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
מערבבים שמנת חמוצה ואבקת סוכר בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף.
מניחים את אחת השכבות עוגה על צלחת הגשה; להפיץ למעלה עם 1 כוס תערובת ציפוי מוקצף. למעלה עם 1 כוס של תותים ושכבת העוגה שנותרה.
מורחים העליון ואת הצד של העוגה עם הנותרים קצפת תערובת ציפוי. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס תותים רק לפני ההגשה. אחסן כל שאריות עוגה במקרר.