קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקפיא מנגו

עוגת מקפיא מנגו
מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, שעועית וניל, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'רסנאפ-מנגו מקפיא, עוגת מנגו ללא ביצים טוטי פרוטי - עוגת מנגו טבעונית-עוגת מנגו ללא ביצים, ו עוגת מקרר.

הוראות

1
שלב ג ' לטין, הל, ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה ולאפשר לרכך, על 5 דקות. מיקרוגל 45 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, דופק 1 כוס מנגו חתוך לקוביות, 1/4 כוס סוכר, ומיץ ליים במעבד מזון עד puréed לחלוטין. שמור.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט, זרעי שעועית וניל, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
להקציף מסקרפונה, חלב מרוכז ממותק ותערובת מנגו מחית יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מערבבים ב 1/3 של מרנג. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג. מקפלים הנותרים 2 כוסות מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להרכיב: שורה תחתונה של 9 אינץ ' מחבת springform עם נייר קלף עגול. שמור 24 של ladyfingers למראה הטוב ביותר, עם סכין משונן, לחתוך בעדינות כל 3 1/4 אינץ ' ארוך. לשבור 20 עוגיות שנותרו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
10
מכסים את תחתית המחבת עם חצי חתיכות העוגיה. לגרד חצי תערובת מנגו (כ 4 1/2 כוסות) למחבת על עוגיות. עם מרית גומי, פרוש על עוגיות, משאיר פער 1 אינץ ' בין תערובת וקצה של מחבת. הכנס את 24 אצבעות הנשים לתוך המרווח בצורה אנכית; זה יעזור להם לעמוד זקוף. לאחר סיום, מורחים את מילוי המנגו כל הדרך כדי לגעת בעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מילוי עליון עם המחצית הנותרת של חתיכות עוגיות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
12
מורחים מחצית הנותרים של תערובת מנגו על עוגיות, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
13
לקלף מנגו ולהשליך את העור. מקלפים בשר מנגו לרצועות דקות ומניחים בקערה. לזרוק עם מיץ ליים, ולאחר מכן, לעטוף רצועות לתוך לחמניות כמו פרח ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מכסים בחופשיות בניילון נצמד ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
15
לשחרר את העוגה מעובש springform, עוזב אותו על קלף עגול, להחליק בעדינות על צלחת הגשה או דוכן עוגה. פרוסה ומגישים צונן.