קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקפיא מנגו

עוגת מקפיא מנגו
מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, שעועית וניל, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'רסנאפ-מנגו מקפיא, עוגת מנגו ללא ביצים טוטי פרוטי - עוגת מנגו טבעונית-עוגת מנגו ללא ביצים, ו עוגת מקרר.

הוראות

1
שלב ג ' לטין, הל, ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה ולאפשר לרכך, על 5 דקות. מיקרוגל 45 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, דופק 1 כוס מנגו חתוך לקוביות, 1/4 כוס סוכר, ומיץ ליים במעבד מזון עד puréed לחלוטין. שמור.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט, זרעי שעועית וניל, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
להקציף מסקרפונה, חלב מרוכז ממותק ותערובת מנגו מחית יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים ב 1/3 של מרנג. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג. מקפלים הנותרים 2 כוסות מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להרכיב: שורה תחתונה של 9 אינץ ' מחבת springform עם נייר קלף עגול. שמור 24 של ladyfingers למראה הטוב ביותר, עם סכין משונן, לחתוך בעדינות כל 3 1/4 אינץ ' ארוך. לשבור 20 עוגיות שנותרו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
מכסים את תחתית המחבת עם חצי חתיכות העוגיה. לגרד חצי תערובת מנגו (כ 4 1/2 כוסות) למחבת על עוגיות. עם מרית גומי, פרוש על עוגיות, משאיר פער 1 אינץ ' בין תערובת וקצה של מחבת. הכנס את 24 אצבעות הנשים לתוך המרווח בצורה אנכית; זה יעזור להם לעמוד זקוף. לאחר סיום, מורחים את מילוי המנגו כל הדרך כדי לגעת בעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מילוי עליון עם המחצית הנותרת של חתיכות עוגיות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
12
מורחים מחצית הנותרים של תערובת מנגו על עוגיות, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
13
לקלף מנגו ולהשליך את העור. מקלפים בשר מנגו לרצועות דקות ומניחים בקערה. לזרוק עם מיץ ליים, ולאחר מכן, לעטוף רצועות לתוך לחמניות כמו פרח ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מכסים בחופשיות בניילון נצמד ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
לשחרר את העוגה מעובש springform, עוזב אותו על קלף עגול, להחליק בעדינות על צלחת הגשה או דוכן עוגה. פרוסה ומגישים צונן.