מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, שעועית וניל, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'רסנאפ-מנגו מקפיא, עוגת מנגו ללא ביצים טוטי פרוטי - עוגת מנגו טבעונית-עוגת מנגו ללא ביצים, ו עוגת מקרר.
הוראות
1
שלב ג ' לטין, הל, ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה ולאפשר לרכך, על 5 דקות. מיקרוגל 45 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
רוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
בינתיים, דופק 1 כוס מנגו חתוך לקוביות, 1/4 כוס סוכר, ומיץ ליים במעבד מזון עד puréed לחלוטין. שמור.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט, זרעי שעועית וניל, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מערבבים ב 1/3 של מרנג. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג. מקפלים הנותרים 2 כוסות מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להרכיב: שורה תחתונה של 9 אינץ ' מחבת springform עם נייר קלף עגול. שמור 24 של ladyfingers למראה הטוב ביותר, עם סכין משונן, לחתוך בעדינות כל 3 1/4 אינץ ' ארוך. לשבור 20 עוגיות שנותרו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
מכסים את תחתית המחבת עם חצי חתיכות העוגיה. לגרד חצי תערובת מנגו (כ 4 1/2 כוסות) למחבת על עוגיות. עם מרית גומי, פרוש על עוגיות, משאיר פער 1 אינץ ' בין תערובת וקצה של מחבת. הכנס את 24 אצבעות הנשים לתוך המרווח בצורה אנכית; זה יעזור להם לעמוד זקוף. לאחר סיום, מורחים את מילוי המנגו כל הדרך כדי לגעת בעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מילוי עליון עם המחצית הנותרת של חתיכות עוגיות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
12
מורחים מחצית הנותרים של תערובת מנגו על עוגיות, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
13
לקלף מנגו ולהשליך את העור. מקלפים בשר מנגו לרצועות דקות ומניחים בקערה. לזרוק עם מיץ ליים, ולאחר מכן, לעטוף רצועות לתוך לחמניות כמו פרח ולסדר על גבי עוגה.