קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקפיא מנגו

עוגת מקפיא מנגו
מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, שעועית וניל, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'רסנאפ-מנגו מקפיא, עוגת מנגו ללא ביצים טוטי פרוטי - עוגת מנגו טבעונית-עוגת מנגו ללא ביצים, ו עוגת מקרר.

הוראות

1
שלב ג ' לטין, הל, ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה ולאפשר לרכך, על 5 דקות. מיקרוגל 45 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בינתיים, דופק 1 כוס מנגו חתוך לקוביות, 1/4 כוס סוכר, ומיץ ליים במעבד מזון עד puréed לחלוטין. שמור.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט, זרעי שעועית וניל, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
להקציף מסקרפונה, חלב מרוכז ממותק ותערובת מנגו מחית יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים ב 1/3 של מרנג. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג. מקפלים הנותרים 2 כוסות מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להרכיב: שורה תחתונה של 9 אינץ ' מחבת springform עם נייר קלף עגול. שמור 24 של ladyfingers למראה הטוב ביותר, עם סכין משונן, לחתוך בעדינות כל 3 1/4 אינץ ' ארוך. לשבור 20 עוגיות שנותרו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
מכסים את תחתית המחבת עם חצי חתיכות העוגיה. לגרד חצי תערובת מנגו (כ 4 1/2 כוסות) למחבת על עוגיות. עם מרית גומי, פרוש על עוגיות, משאיר פער 1 אינץ ' בין תערובת וקצה של מחבת. הכנס את 24 אצבעות הנשים לתוך המרווח בצורה אנכית; זה יעזור להם לעמוד זקוף. לאחר סיום, מורחים את מילוי המנגו כל הדרך כדי לגעת בעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דַק-דַק-
11
מילוי עליון עם המחצית הנותרת של חתיכות עוגיות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
12
מורחים מחצית הנותרים של תערובת מנגו על עוגיות, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
13
לקלף מנגו ולהשליך את העור. מקלפים בשר מנגו לרצועות דקות ומניחים בקערה. לזרוק עם מיץ ליים, ולאחר מכן, לעטוף רצועות לתוך לחמניות כמו פרח ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מכסים בחופשיות בניילון נצמד ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
לשחרר את העוגה מעובש springform, עוזב אותו על קלף עגול, להחליק בעדינות על צלחת הגשה או דוכן עוגה. פרוסה ומגישים צונן.