עוגת מקרוני
עוגת מקרוני דורשת כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, מקרוני מרפק, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
יוצקים חצי מקרוני מבושל לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מכסה מקרוני עם חצי מהגבינה.
יוצקים מקרוני הנותרים לתוך צלחת אפייה משאיר מקום קטן בחלק העליון. מכסים עם שאריות גבינה.
יוצקים תערובת ביצים על מקרוני.
אופים בתוך שחומם מראש במשך שעה או עד סכין מוכנס יוצא נקי.