עוגת מקרר תות
עוגת מקרר תות דורשת סביב 5 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, תערובת פודינג וניל מיידית, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . מתכונים דומים: ריבת מקרר תות, ריבת מקרר בלסמי תות, ו מקרר פינה קולדה תות שיבולת שועל Parfait.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
הכן תערובת עוגה לפי ההוראות על החבילה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שבוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. אפשר לעוגה להתקרר על מתלה תיל.
נקב חורים על גבי עוגה. תותים מופשרים פירה עם מיץ בבלנדר או מעבד מזון וכפית על גבי עוגה אפויה.
כדי להפוך ציפוי: להכין תערובת פודינג לפי ההוראות על החבילה באמצעות כוס חלב אחת. מקפלים ציפוי מוקצף לתוך תערובת פודינג להתפשט על עוגה. מסדרים תותים על גבי עוגה,אם תרצה.
מקררים את העוגה לפחות 4 שעות לפני ההגשה.