קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

עוגת מקרר תות

עוגת מקרר תות
עוגת מקרר תות דורשת סביב 5 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, תערובת פודינג וניל מיידית, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . מתכונים דומים: ריבת מקרר תות, ריבת מקרר בלסמי תות, ו מקרר פינה קולדה תות שיבולת שועל Parfait.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
הכן תערובת עוגה לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שבוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. אפשר לעוגה להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
4
נקב חורים על גבי עוגה. תותים מופשרים פירה עם מיץ בבלנדר או מעבד מזון וכפית על גבי עוגה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
5
כדי להפוך ציפוי: להכין תערובת פודינג לפי ההוראות על החבילה באמצעות כוס חלב אחת. מקפלים ציפוי מוקצף לתוך תערובת פודינג להתפשט על עוגה. מסדרים תותים על גבי עוגה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
תותיםתותים
מורחיםמורחים
חלבחלב
6
מקררים את העוגה לפחות 4 שעות לפני ההגשה.