עוגת מרגריטה קפואה
פאי מרגריטה קפוא יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני מרשמלו קל, טקילה, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה לא כל כך סופר. נסו מרגריטה קפואה, עוגת מרגריטה קפואה, ו מרגריטה קפואה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים מרשמלו עם חצי וחצי עד נמס, על 5 דקות.
מחבת קן במי קרח; מערבבים לעתים קרובות עד קריר, על 3 דקות.
מוסיפים קליפת ליים, מיץ ליים וטקילה; מערבבים מדי פעם עד הקור, 8 עד 10 דקות.
במעבד מזון, מערבולת עוגיות עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה ומערבלים עד מעורבב. לחץ על תערובת עוגיות באופן שווה על הצדדים התחתון באמצע הדרך למעלה של מחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, קצפת עם סוכר עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מקפלים בתערובת מרשמלו, מיזוג טוב.
יוצקים מילוי לקרום ומורחים רמה. להקפיא עד המשרד לגעת במרכז, על 1 שעה, ואז לעטוף אטום להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות יותר או עד 2 שבועות.
לפתוח פאי, להפעיל סכין דק בין הקרום ואת שפת המחבת, ולהסיר שפה. הגדר קינוח על צלחת שטוחה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 10 דקות כדי לרכך מעט, ואז לחתוך לתוך טריזים.