עוגת מרנג כתומה
פאי מרנג כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, סוכר, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת מרנג כתומה.
הוראות
מחממים את התנור ל-425 ° F. כאשר התנור מוכן, מרפדים את קליפת העוגה המצוננת בנייר כסף או נייר קלף וממלאים במשקולות (אני משתמש מחדש בשעועית מיובשת בשביל זה), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר את המשקולות ואת אניה, להפוך את העוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
הסר את קליפת העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
בסיר בינוני, לשלב את מיץ תפוזים גרידה.
להקציף יחד את קורנפלור וכל אבל 1 אונקיה של הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את המיץ. בקערה נפרדת, להקציף חלמונים ואת 1 אונקיה הנותרים של סוכר עד שהם חיוורים וקלים, כדקה אחת.
מניחים את תערובת מיץ תפוזים על אש נמוכה להקציף כל הזמן. זה יתחיל להתעבות לעקביות דביקה. כבה את החום, ומתן את תערובת הביצים בתערובת הכתומה.
שלב את השניים בסיר ולהקציף כל הזמן על אש נמוכה. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, יש להקציף אותו לשתי דקות נוספות. כבה את החימום והוסף את החמאה.
להקציף עד ומוצקי חמאה להיעלם.
יוצקים את התערובת לתוך מעטפת העוגה מקורר ולחץ על לעטוף פלסטיק על פני השטח (להימנע מכסה את הקרום עם לעטוף). אפשר לעוגה להתקרר על הדלפק במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר אותו למקרר להתקרר ולהקים לחלוטין, לפחות 2 שעות.
ממש לפני ההגשה: מלאו סיר בינוני רבע מלא במים. הגדר את הסיר מעל חום בינוני, ולהביא מים לרתיחה.
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר, סוכר, ומלח בקערה חסינת חום של מיקסר חשמלי, ומניחים מעל סיר.
לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס הלבנים חמים למגע, 3 עד 3 1/2 דקות. מבחן על ידי שפשוף בין האצבעות שלך, אתה צריך להרגיש לא חצץ.
העברת קערה למיקסר חשמלי מצויד מצורף whipk, ואת השוט, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל גבוה עד טופס פסגות נוקשה, מבריק, על 8 דקות.
להוסיף וניל, ומערבבים עד בשילוב.
הסר את הפלסטיק מהחלק העליון של העוגה הצוננת העליון עם מרנג (אתה יכול לבחור צינור מרנג באמצעות קצה כוכב עבור מראה אחר).
מניחים את העוגה תחת המטגן ולצפות בו בזהירות, העליון צריך חום אבל לא לשרוף, וזה משתנה במהירות. צ ' יל במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.