עוגת מרנג כתומה
פאי מרנג כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 360 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת מרנג כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). מאפה קו עם רדיד אלומיניום ושכבה של משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קצה הקרום הוא זהוב, כ 10 דקות. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות; אופים כ 5 דקות יותר.
בסיר קטן, מערבבים יחד את הסוכר 3/4 כוס, 1/3 כוס קורנפלור, ומלח.
מערבבים במיץ תפוזים, מיץ לימון ומים.
מקציפים בחלמונים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מבעבע, על 5 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים חמאה וגרידת תפוזים. אם תרצה; מערבבים במקטעים כתומים חתוכים לקוביות.
יוצקים לתוך קרום עוגה מוכן, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד להתקרר.
כאשר מילוי העוגה התקרר לטמפרטורת החדר, מחממים תנור ומכינים מרנג. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערת זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר ושמנת של טרטר, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו.
מורחים על עוגה, מוודאים שהקצפת מכסה לחלוטין את המילוי ופוגש את הקצוות של קרום העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי מרנג הוא חום זהוב, כ 15 דקות.