עוגת מרנג לימון קלאסית
עוגת מרנג לימון קלאסית היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו קיצור, מיץ לימון, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מרנג לימון קלאסית, קאפקייקס קלאסיים עם ציפוי מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 246°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר; מגניב על מתלה קירור.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 204°. בקערה קטנה, להכות חלמונים עם מזלג. ב 2-סיר ליטר, לערבב סוכר קורנפלור; בהדרגה לערבב במים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מיד מערבבים לפחות חצי תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה; מערבבים בחזרה לתוך תערובת חמה בסיר. להרתיח ומערבבים 2 דקות; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה, קליפת לימון, מיץ לימון וצבע מזון.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקציפים בוניל. כף על מילוי עוגה חם.
מורחים על מילוי, בזהירות איטום מרנג לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות או בכי.
אופים 8 עד 12 דקות או עד מרנג הוא חום בהיר. להתקרר מן הטיוטה 2 שעות. מכסים ומקררים פאי מקורר עד ההגשה. לאחסן במקרר.