קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון קלאסית

עוגת מרנג לימון קלאסית
עוגת מרנג לימון קלאסית היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו קיצור, מיץ לימון, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מרנג לימון קלאסית, קאפקייקס קלאסיים עם ציפוי מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
תנור חום ל 246°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר; מגניב על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להפחית את טמפרטורת התנור ל 204°. בקערה קטנה, להכות חלמונים עם מזלג. ב 2-סיר ליטר, לערבב סוכר קורנפלור; בהדרגה לערבב במים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מיד מערבבים לפחות חצי תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה; מערבבים בחזרה לתוך תערובת חמה בסיר. להרתיח ומערבבים 2 דקות; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה, קליפת לימון, מיץ לימון וצבע מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
יוצקים לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקציפים בוניל. כף על מילוי עוגה חם.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובהתוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מורחים על מילוי, בזהירות איטום מרנג לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות או בכי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
12
אופים 8 עד 12 דקות או עד מרנג הוא חום בהיר. להתקרר מן הטיוטה 2 שעות. מכסים ומקררים פאי מקורר עד ההגשה. לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן