עוגת מרנג לימון שמנת חמוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון שמנת חמוצה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חלב, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת קצפת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חלמונים בקערה להגדיר ליד תנור.
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר קטן.
להוסיף חלב שנותר ולהפוך את החום בינוני. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת עבה. בזהירות כפית או לשפוך קצת מתערובת החלב לתוך קערת חלמונים, ערבוב היטב – זה מפריע חלמונים.
מוסיפים את תערובת החלמון בחזרה לסיר ומביאים לרתיחה נמוכה. לבשל, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף חמאה. מערבבים עד חמאה נמס, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס מיץ לימון. בדוק כדי לראות אם זה למוני מספיק בשבילך ואם לא, להוסיף מיץ לימון הנותרים גרידה עד שאתה מרוצה רמת הלימון.
בואו להתקרר לחלוטין בסיר.מערבבים שמנת חמוצה לתוך תערובת לימון מקורר לשפוך / להפיץ בקרום העוגה. הכן מקצפת.מרנג: בכוס קטנה, להמיס עמילן תירס ב 2 כף המים. להביא הנותרים 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים תערובת קורנפלור למים רותחים ומבשלים, מטילים ערבוב כל הזמן, עד ברור מעובה.
בואו לעמוד עד מגניב לחלוטין.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים עד קצף. בהדרגה (1 כף בכל פעם) להכות בסוכר. להפחית מיקסר נמוך ולהוסיף סודה לשתיה ווניל. העלאת מהירות מערבל בחזרה גבוהה ומכה בתערובת קורנפלור/סירופ, מכות עד עבה נוקשה למדי.
אופים ב 350 מעלות במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
בואו להתקרר על מתלה חוט פשטידה צינה לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת.