עוגת מרנג סוכר חום
עוגת מרנג סוכר חום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מים, שמנת של טרטר, סוכר חום בחוזקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אננס שמנת עם מרנג סוכר חום, עוגת אננס שמנת עם מרנג סוכר חום, ו פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד 4 ליטר. מערבבים במחצית וחצי. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני 9 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה. מרתיחים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מקציפים קלות חלמונים עם מקציף תיל. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לחלמונים; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, ערבוב מתמיד. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות על אש בינונית.
הסר מהחום, ומערבבים וניל וחמאה. לכסות ולהניח בצד בעת הכנת מקצפת.
מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר חום, 2/3 כוס סוכר מגורען, ומים בסיר כבד 1 ליטר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס. לשטוף גבישים עם מברשת מאפה קטנה טבולה במים חמים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מדחום ממתקים רושם 246 (שלב כדור המשרד).
בעוד סירופ מבשל, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד כבד עד פסגות רכות טופס.
יוצקים תערובת סירופ חם בזרם כבד על חלבוני ביצה מוכים, מכים כל הזמן במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (כ 2 עד 3 דקות). (אל תפריז.)
יוצקים מילוי חם לתוך קונכיה מאפה. כפית שליש מקצפת מעל מילוי חם בכ -5 בובות גדולות. באמצעות גב של כף גדולה, מרנג להפיץ, איטום לקצה של מאפה ויוצרים מערבולות דקורטיביות.
מורחים שליש נוסף של מקצפת על עוגה, תוך שימוש באותו הליך.
מורחים שליש מהקצפת על העוגה, ומתפשטים לקצה.
אופים ב 375 במשך 9 דקות או עד מקצפת הוא השחמה קלות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הזמן את המכות של חלבונים ביצה קרוב ככל האפשר את הנכונות של סירופ. מאז מרנג זה הוא אפוי רק 9 דקות, זה חיוני כי הסירופ להיות 246 כאשר הוסיף את החלבונים ביצה להביא אותם לטמפרטורה בטוחה.
הקפד להשתמש במערבל לעמוד כבד עם לפחות קערה של 4 ליטר כדי להכיל את נפח גדול של מרנג. אל תתפתו להתפשט על כל המקצפת בבת אחת. יש צורך ליישם אותו ב 3 קבוצות על מנת להתאים את כל זה על העוגה ולהבטיח נפח מקסימלי.