קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג קוקוס-פודינג

עוגת מרנג קוקוס-פודינג
עוגת מרנג קוקוס-פודינג היא עוגת קצפת צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת של טרטר, קרום עוגה קשקשי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, עוגת קצפת חמוציות, ו קרם פטל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
קו צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' עם סיבוב 1 התגלגל החוצה של קרום העוגה Flaky. לקצץ את הבליטה כדי 1 אינץ', לקפל אותו תחת עצמו crimp דקורטיבי. מקררים עד שמצוננים, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים במשך 30 דקות, או עד כמעט מבושל דרך ויבש למגע. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים במשך 10 דקות יותר, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
בינתיים, להגדיר מסננת בסדר מעל קערה בינונית חסינת חום. בסיר בינוני, לשלב את החלב עם 1/2 כוס הסוכר, קמח ומלח; לטאטא עד חלקה. מבשלים מעל חום מתון, לטאטא, עד התערובת היא עקביות של שמנת חמוצה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
שים את החלמונים בקערה בהדרגה להקציף 1/2 כוס של תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לטאטא את תערובת הביצים בקערה בחזרה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן עד מעובה, על 2 דקות. מסננים את פודינג לקערה חסינת חום. מערבבים ב 1 1/4 כוסות של קוקוס ווניל. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פודינג ומקרר עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
כפית את פודינג לתוך קרום העוגה אפוי לקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
11
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
בקערה גדולה, נירוסטה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
הוסף את 1/4 הנותרים כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, והכה עד מבריק. כף מרנג על פודינג, להפיץ אותו לקצה של הקרום ומערבולת דקורטיבית, באמצעות האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
14
מפזרים את הנותרים 1/4 כוס קוקוס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
15
אופים עד meringue הוא זהב קוקוס קלוי, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
בואו מגניב, לחתוך טריזים ומגישים.