קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו

עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו
עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1129 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 158 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו, עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו, ו בננה-קוקוס מרשמלו פאי.

הוראות

1
למילוי לשלב קרם אור או חצי וחמאה בסיר. מביאים רק כדי לרתוח מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד סוכר, 3 ביצים, קורנפלור, וניל ומלח עד קורנפלור הוא מומס לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים לתערובת בסיר, ערבוב כל הזמן עם מקצף תיל. לבשל, ערבוב כל הזמן, על 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיף מרשמלו ו 1/4 כוס הקוקוס. מבשלים ומערבבים עד שמרשמלו נמס והתערובת מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
יוצקים לתוך קליפות עוגה. מקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
עבור מרנג, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הוסף סוכר, כמות קטנה בכל פעם, להכות כל הזמן עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
מורחים חצי מקצפת על כל פאי עד קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס של הקוקוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. מקררים עד שמוכנים להגיש. תרגיע את השאריות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman