עוגת מרנג שוקולד-אגוז
עוגת מרנג שוקולד-אגוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש חמאה, שוקולד חצי-מתוק, קרם אבנית וסוכר. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת מרנג אגוז, טיפות מרנג אגוז, ו עוגת מרנג אגוז צימוקים.
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב את 3 החומרים הראשונים, לזרוק היטב. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, וקורטוב של מלח בסיר בינוני; לטאטא בחלב ושוקולד. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף 1/2 תערובת שוקולד כוס חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת ביצים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 כפית וניל.
מורחים תערובת לקרום מוכן. משטח כיסוי של תערובת שוקולד עם ניילון נצמד.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
כדי להכין מרנג, מניחים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
להוסיף 1 כפית וניל, מכות רק עד מעורבב.
מורחים מקצפת באופן שווה על מילוי, איטום לקצה הקרום.
אופים ב 325 במשך 25 דקות. מגניב 1 שעה על מתלה תיל. צמרמורת במשך 3 שעות או עד העוגה מוגדרת.