עוגת מרנג תות
מתכון עוגת מרנג תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קרם אבנית, תותים, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. עוגת מרנג תות, עוגת מרנג תות (מוסטצ'ון), ו עוגת מרנג תות טרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, מיץ התפוזים, החלמונים וקליפת התפוז; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות; מניחים בצד.
בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים וקרם אבנית על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מורחים את המרנג באופן שווה על בלילת העוגה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מצננים במחבתות על מתלי תיל (מרנג ייסדק).
בינתיים, בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מועכים 1/2 כוס תותים עם יתרת הסוכר; מקפלים לקצפת.
שחרר קצוות של עוגות ממחבתות בעזרת סכין. בעזרת שתי מרית גדולות מוציאים בזהירות עוגה אחת לפלטת הגשה, מרנג כלפי מעלה. מורחים בזהירות כשני שליש מתערובת השמנת. פורסים את הגרגרים הנותרים; מסדרים חצי מעל תערובת שמנת. חזור על שכבות. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "