קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מרנג תות

עוגת מרנג תות
מתכון עוגת מרנג תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קרם אבנית, תותים, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. עוגת מרנג תות, עוגת מרנג תות (מוסטצ'ון), ו עוגת מרנג תות טרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, מיץ התפוזים, החלמונים וקליפת התפוז; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים וקרם אבנית על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים את המרנג באופן שווה על בלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מצננים במחבתות על מתלי תיל (מרנג ייסדק).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מועכים 1/2 כוס תותים עם יתרת הסוכר; מקפלים לקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שחרר קצוות של עוגות ממחבתות בעזרת סכין. בעזרת שתי מרית גדולות מוציאים בזהירות עוגה אחת לפלטת הגשה, מרנג כלפי מעלה. מורחים בזהירות כשני שליש מתערובת השמנת. פורסים את הגרגרים הנותרים; מסדרים חצי מעל תערובת שמנת. חזור על שכבות. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "