קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג תפוחי האדמה המתוקים של סבא

עוגת מרנג תפוחי האדמה המתוקים של סבא
אם יש לכם סוכר, חלב, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
להעביר את תפוחי האדמה המתוקים לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת פשטידה 9 אינץ ' עם קרום עוגה בלתי מוסווה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מחית את תפוחי האדמה המתוקים בצורה חלקה, ומערבבים בחמאה, 3/4 כוס סוכר, מלח, חלב, חלמונים, קינמון, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זנים של פטריותזנים של פטריות
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר ואת קרום העוגה מתחיל חום, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מניחים את החלבונים ביצה לתוך קערה ערבוב נקי, והכה עד נוקשה עם מיקסר חשמלי להגדיר על בינוני, 3 עד 5 דקות. לנצח 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תמצית וניל, עד התערובת מחזיקה פסגות המשרד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
הסר את העוגה מהתנור ואת מרנג כפית על מילוי בטטה, מתערבל מרנג לתוך פסגות אטרקטיביות. חזור לתנור ואפה עד שהקצפת הופכת לחומה זהובה, כ -10 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור