אם יש לכם סוכר, חלב, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
להעביר את תפוחי האדמה המתוקים לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת פשטידה 9 אינץ ' עם קרום עוגה בלתי מוסווה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מחית את תפוחי האדמה המתוקים בצורה חלקה, ומערבבים בחמאה, 3/4 כוס סוכר, מלח, חלב, חלמונים, קינמון, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זנים של פטריות
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר ואת קרום העוגה מתחיל חום, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מניחים את החלבונים ביצה לתוך קערה ערבוב נקי, והכה עד נוקשה עם מיקסר חשמלי להגדיר על בינוני, 3 עד 5 דקות. לנצח 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תמצית וניל, עד התערובת מחזיקה פסגות המשרד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
9
הסר את העוגה מהתנור ואת מרנג כפית על מילוי בטטה, מתערבל מרנג לתוך פסגות אטרקטיביות. חזור לתנור ואפה עד שהקצפת הופכת לחומה זהובה, כ -10 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה. אפשר להתקרר לפני ההגשה.