עוגת מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת s ' mores. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, מים, קרם מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת מרשמלו, S ' Mores ספל עוגה, ו עוגת מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, פירורי קרקר, מים, שמנת חמוצה, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
שמור 1/4 כוס ציפוי פאדג ' חם. זרוק הנותרים ציפוי פאדג ' חם על ידי כף נדיבהמלאים באופן אקראי ב 12 עד 14 תלוליות על הבלילה במחבת.
אופים 40 עד 46 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר את העוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קרם מרשמלו וציפוי. עוגת פרוסט עם ציפוי מרשמלו. זרוק גושים קטנים של ציפוי פאדג ' חם שמור באופן אקראי על זיגוג. להסתחרר ציפוי באמצעות סכין לעיצוב משובש. החנות מכוסה באופן רופף.