עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל
עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 773 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, ו כריכי עוגיות שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9x2 אינץ ' ומקווים כל אחד עם קלף עגול. חמאה על הקלף, ואז מחבתות אבק עם קמח, כדי להיות בטוח ללטף את עודף קמח.ממיסים את החמאה במיקרוגל.
מוסיפים תערובת עוגה, ביצים, קפה ומים לחמאה בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים על נמוך במשך 1 דקות. לאחר מכן מערבבים על בינוני גבוה במשך 1 דקות.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 25-29 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי. מגניב על מדפים במשך 10 דקות. הפוך את העוגות על המדפים, להסיר את הקלף, להתקרר לחלוטין.הגדר תנור כדי לצלות, ואת מתלה המיקום בחלק הנמוך ביותר של התנור.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס עם תרסיס nonstick.
מניחים מרשמלו במרכז תבנית האפייה ומטגנים בתנור, לצפות עד חום זהוב melty (כ 2 דקות).
הסר מחבת מהתנור, ובזהירות להפוך מרשמלו מעל, ו לצלות בצד השני עד חום (1-2 דקות).
הסר מהתנור ולהגדיר aside.In קערה של מערבל לעמוד, לשלב את החמאה וסוכר לרגע אחד באמצעות מצורף ההנעה.
מוסיף את הווניל ומכה במשך 3 דקות על בינוני גבוה.
מוסיף את מרשמלו ו מרשמלו קלוי ומערבבים על נמוך במשך 1 דקה.
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הכה על בינוני נמוך, עד הסוכר משלבת עם החמאה.
להוסיף וניל, שמנת כבדה פירה פטל, לנצח על מהירות בינונית במשך 3 דקות, או עד קרם חמאה הופך קל ורך.
מערבבים את השמנת הכבדה והשוקולד בקערת מיקרוגל בגודל בינוני-בטוח.
לחמם אותו במיקרוגל על גבוה במשך שתי דקות.
להקציף עד השוקולד הוא משולב לחלוטין לתוך השמנת.
בואו להתקרר על 5 דקות (עד שהוא עדיין pourable, אבל כבר לא חם) אם הוא הופך נוקשה, מיקרוגל ganache במשך 5 עד 10 שניות.שים שכבת עוגה אחת על מגש שטוח או דוכן עוגה מרופדת ברצועות של נייר שעווה כדי לשמור אותו נקי בזמן הדובדבן. למעלה השכבה עם מילוי מרשמלו קלוי, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט לקצה העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.כפור העליון ואת הצדדים של עוגה עם 2/3 של קרם פטל באמצעות מרית אופסט.מניחים עוגה במקרר בזמן שאתה מכין שוקולד גנאש.
להעביר את הקרם הנותר לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. תניח בצד.
הסר עוגות מהמקרר ולהשליך רצועות נייר שעווה.
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה. השתמש בקיזוז כדי לדחוף בעדינות את הגנאש על צידי העוגה כדי ליצור אפקט נוטף.הגדר ganache על ידי הצבת עוגה במקרר במשך 5 דקות לפני צנרת בובות גדולות של קרם חמאה על גבי כמו לקשט.
להוסיף כמה פטל סביב בובות.