קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל

עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל
עוגת מרשמלו שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 773 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, ו כריכי עוגיות שוקולד מריר עם קרם חמאה פטל לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9x2 אינץ ' ומקווים כל אחד עם קלף עגול. חמאה על הקלף, ואז מחבתות אבק עם קמח, כדי להיות בטוח ללטף את עודף קמח.ממיסים את החמאה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים תערובת עוגה, ביצים, קפה ומים לחמאה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מערבבים על נמוך במשך 1 דקות. לאחר מכן מערבבים על בינוני גבוה במשך 1 דקות.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
4
אופים במשך 25-29 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי. מגניב על מדפים במשך 10 דקות. הפוך את העוגות על המדפים, להסיר את הקלף, להתקרר לחלוטין.הגדר תנור כדי לצלות, ואת מתלה המיקום בחלק הנמוך ביותר של התנור.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים מרשמלו במרכז תבנית האפייה ומטגנים בתנור, לצפות עד חום זהוב melty (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מחבת מהתנור, ובזהירות להפוך מרשמלו מעל, ו לצלות בצד השני עד חום (1-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהתנור ולהגדיר aside.In קערה של מערבל לעמוד, לשלב את החמאה וסוכר לרגע אחד באמצעות מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיף את הווניל ומכה במשך 3 דקות על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
9
מוסיף את מרשמלו ו מרשמלו קלוי ומערבבים על נמוך במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
10
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הכה על בינוני נמוך, עד הסוכר משלבת עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להוסיף וניל, שמנת כבדה פירה פטל, לנצח על מהירות בינונית במשך 3 דקות, או עד קרם חמאה הופך קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
12
מערבבים את השמנת הכבדה והשוקולד בקערת מיקרוגל בגודל בינוני-בטוח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
לחמם אותו במיקרוגל על גבוה במשך שתי דקות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
14
להקציף עד השוקולד הוא משולב לחלוטין לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
בואו להתקרר על 5 דקות (עד שהוא עדיין pourable, אבל כבר לא חם) אם הוא הופך נוקשה, מיקרוגל ganache במשך 5 עד 10 שניות.שים שכבת עוגה אחת על מגש שטוח או דוכן עוגה מרופדת ברצועות של נייר שעווה כדי לשמור אותו נקי בזמן הדובדבן. למעלה השכבה עם מילוי מרשמלו קלוי, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט לקצה העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.כפור העליון ואת הצדדים של עוגה עם 2/3 של קרם פטל באמצעות מרית אופסט.מניחים עוגה במקרר בזמן שאתה מכין שוקולד גנאש.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
16
להעביר את הקרם הנותר לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. תניח בצד.
17
הסר עוגות מהמקרר ולהשליך רצועות נייר שעווה.
18
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה. השתמש בקיזוז כדי לדחוף בעדינות את הגנאש על צידי העוגה כדי ליצור אפקט נוטף.הגדר ganache על ידי הצבת עוגה במקרר במשך 5 דקות לפני צנרת בובות גדולות של קרם חמאה על גבי כמו לקשט.
19
להוסיף כמה פטל סביב בובות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות