עוגת משמש מיובשת
עוגת משמש מיובש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 266 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך קורנפלור, משמשים, ליקר תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו משמש מיובש וריבת אננס, ריבת משמש מיובש מתובל, ו משמש מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
חותכים את משמשים מיובשים במחצית. יש לשטוף אותם עם מים.
מניחים אותם במחבת רוטב עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
שלב את עמילן התירס עם ליקר כתום וכ -1 כף של נוזל הבישול של משמשים.
מערבבים עד חלקה ואז מערבבים לתוך משמשים מבושלים.
מוסיף את הסוכר הלבן ולשלב.
יוצקים תערובת לתוך קליפת העוגה unbaked ולאטום עם הקרום העליון.
מברשת חלב מעל קרום העליון עבור צבע,אם תרצה.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 1 שעה.