עוגת נוגט קרמל הרביעי
עוגת קרמל נוגט הרביעי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. גשו לסופר וקנו קרם מרשמלו, אגוזי פקאן, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו קרמל נוגט ממתקים, נגיסות קרמל נוגט מטורפות, ו נוגט קרחון (צ'וקס עם קרמל כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). גריז וקמח אחד 10 מחבת צינור אינץ.
בסיר על אש נמוכה בינונית ממיסים את שוקולד החלב מכוסה קרמל וסוכריות נוגט ו 1/2 כוס החמאה או המרגרינה, מניחים בצד.
קרם 2 כוסות מהסוכר הלבן ו 1/2 כוס החמאה או המרגרינה יחד עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים אחת בכל פעם, מערבבים היטב אחרי כל אחת מהן.
שלב את הקמח והסודה לשתייה.
מוסיפים לסירוגין עם חלב החמאה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תערובת הממתקים המומסת ואת הפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים ב 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1 ו 10 דקות. אפשר לעוגה להתקרר ואז כפור עם ציפוי שוקולד מרשמלו.
להכנת ציפוי מרשמלו שוקולד: בסיר על אש בינונית מבשלים את 2-1/2 כוסות הסוכר הלבן והחלב המתאדה לשלב הכדור הרך 238 מעלות פרנהייט (114 מעלות צלזיוס). מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס חצי מתוק, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה וקרם המרשמלו. מערבבים עד שכולם נמסים.
מסירים מהאש ומקציפים עד להתקררות. כפית מעל העוגה מקורר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך ספטלזה ריזלינג עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך ספטלס ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך ספטלס ריזלינג
"טיפה מופחתת בארומה, לבן צעיר זה בעל עוצמה רבה, ומציע טעמי ליים, אפרסק וצפחה המותאמים למרקם משיי. זה מביך היום, צריך זמן להשתלב. הטוב ביותר משנת 2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו."- ב