עוגת ניצוץ תות
עוגת ניצוץ תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת ניצוץ תות, עוגת ניצוץ כוכב, ו עוגת ניצוץ שלג פשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לנצח את החלבונים ביצה עד מקציף.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד נוקשה. לנפות את הסוכר superfine שלוש פעמים ולהוסיף לאט את החלבונים ביצה.
מנפים את קמח העוגה ומלח חמש פעמים, ולאחר מכן לקפל לאט לתוך החלבונים ביצה.
אופים במשך 35 עד 45 דקות במחבת עוגה אנג ' ל unbuttered.
להפריש להתקרר לחלוטין, הפוך על בקבוק או צנצנת שמתאים למחבת העוגה.
עבור המילוי: ממיסים את הג ' לטין במים רותחים ומוסיפים את התותים, ערבוב להיפרד ומערבבים את פירות יער.
עבור הדובדבן: מקציפים את הקרם עם אבקת סוכר עד עבה.
מניחים את העוגה, רחב בצד למטה, על צלחת הגשה.
חותכים שכבה 1 אינץ מלמעלה ומניחים אותו בצד.
חותכים סביב העוגה 1 אינץ מהקצה החיצוני עד 1 אינץ ' מהתחתית.
חותכים סביב העוגה 1 אינץ מהקצה הפנימי עד 1 אינץ ' מהתחתית.
בעדינות להסיר את החלק של העוגה בין החתכים ויוצקים בתערובת תות.
מניחים את שכבת העוגה בחזרה על גבי ולהפיץ את הדובדבן בכל רחבי החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. לקשט עם תותים שלמים.
מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.