עוגת נקטר משמש של אמא
עוגת הצוף משמש של אמא היא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר ממתקים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת נקטר משמש, עוגת נקטר משמש, ו בריסקט עם צוף משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
גריז 9x13 אינץ תבנית עוגה.
מערבבים עוגת לימון לערבב, ביצים, ושמן צמחי בקערה עד משולב היטב. מערבבים צוף משמש לתוך הבלילה ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת העוגה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה משחימים קלות בקצוות ואת הקפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 30 דקות. קיסם מוכנס למרכז העוגה צריך לצאת נקי או עם פירורים לחים. בדוק עבור doneness לאחר 20 דקות.
מערבבים סוכר של ממתקים עם מיץ לימון, ערבוב מיץ בערך 1 כף בכל פעם, עד הציפוי הוא נוזל וקל להפיץ. ציפוי צריך לרוץ מעט אבל לא להיות זיגוג נוזלי דק.
מורחים ציפוי על עוגה מקוררת ומפזרים גרידת לימון לשרת.