עוגת סיר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 F. ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. מערבבים אותם עד הבצלים מתחילים להפוך שקוף, על 3 דקות.מערבבים את העוף או טורקיה ולאחר מכן מפזרים את הקמח מעל ומערבבים אותו עד שהוא כל בשילוב עם טורקיה וירקות. מבשלים 1 דקה, ואז לשפוך את מרק העוף (ויין אם שימוש) ומערבבים אותו ולתת לו לבשל להתעבות.ברגע שהוא מתחיל להתעבות להוסיף כורכום, מלח, פלפל, טימין.
מוסיפים את חצי וחצי או שמנת, ולאחר מכן מערבבים את התערובת ולתת לו בועה מעלה לעבות, על 3 דקות. אם זה נראה עבה מדי, להתיז קצת יותר מרק. כבה את החימום.
יוצקים את המילוי לתוך צלחת אפייה 2 ליטר.
מרדדים את קרום העוגה על משטח מקומח ולהניח אותו על החלק העליון של המנה. לחץ על הבצק כך שהקצוות נדבקים לחלק החיצוני של המחבת. השתמש בסכין כדי לחתוך פתחי אוורור קטנים פה ושם על פני הבצק.
מערבבים יחד את הביצה עם 2 כפות מים ומברישים אותו על פני השטח של הקרום. (יישאר לך קצת לשטוף ביצים.)
מניחים את העוגה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 25 עד 30 דקות, עד שהקרום הוא חום זהוב עמוק והמילוי מבעבע. כדי למנוע את הקרום מקבל חום מדי, אולי כדאי לך לכסות אותו בקלילות עם נייר עבור 15 הדקות הראשונות של זמן האפייה.
מגישים עד מנות ידי (ol הגדול') כף!