קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

מחווני עוף איטלקיים עם ריבת עגבניות

מחווני עוף איטלקיים עם ריבת עגבניות
מחווני עוף איטלקיים עם ריבת עגבניות הוא הר ד ' אובר ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 55 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל 1125 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, סוכר חום, חזה עוף ואורגנו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחווני עוף איטלקיים עם ריבת עגבניות, סליידרים של בטן חזיר וריבת עגבניות, ו סליידרים של הודו בגריל עם ריבת עגבניות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל ומזיעים למשך 3 דקות לריכוך. מערבבים פנימה את השום ומניחים לבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים את כל שאר מרכיבי הריבה, למעט הפטרוזיליה. מערבבים 1/4 כוס מים יחד עם הבצל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים להתבשל במשך 25 עד 30 דקות עד שרוב הנוזלים מצטמצמים והעגבניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
מיםמים
ריבהריבה
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
6
פאונד החוצה כל חתיכת עוף עד שזה בערך 1/4 אינץ ' עבה. פורסים כל שד ל -6 חלקים. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפנצ ' טה עד שהיא שחומה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
באותה מחבת בה התבשלה הפנקטה, מטגנים את נתחי חזה העוף על אש בינונית-גבוהה, בקבוצות, למשך 2 דקות. הופכים ומבשלים עוד 2 דקות. למעלה כל חתיכת עוף עם פרוסת גבינת מוצרלה, מכסים במכסה ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חזה עוףחזה עוף
פנצ ' טהפנצ ' טה
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
כדי להרכיב, לשים את חתיכות חזה עוף על החלק התחתון של כל רול. למעלה עם פרוסת פנצ ' טה, ואז בערך 1 כף מריבת העגבניות ועלה בזיליקום. מכסים במחצית העליונה של הגליל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פנצ ' טהפנצ ' טה
עגבנייהעגבנייה
גלולגלול
ריבהריבה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

המחוון בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי ששומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא וינטג ' שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה הבית של ווב קליקו מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים הנהדרים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך בדרך כלל קליקו, בעוד שמגע של פינו מיונייר מעגל את התערובת. שרדונה מוסיף את האלגנטיות ואת עדינות חיוני יין מאוזן לחלוטין.