זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. מתכונים דומים: עוגת סל תות, עוגת סל תות, ו עוגת סל שוקולד-תות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף. לנפות תחילה 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה 1 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מקציפים שמנת חמוצה, מיץ תפוזים, קליפת תפוז ווניל.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; חלקה צמרות.
4
אופים עוגות עד אור הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 28 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 30 דקות. להפוך עוגות החוצה על מדפים מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, גוף ופרוס 1 תותים סל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
6
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים שימורים ו 2 כפות סוכר; לזרוק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד המיצים טופס, על 2 שעות.
9
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, על מגש. למעלה עם תערובת ברי פרוס בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
10
מורחים 1 3/4 כוסות קצפת קרם Fraîche על תערובת ברי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד שטוח למטה, לחיצה מעט. כדי לעשות מארג סל, מורחים 1 1/4 כוסות קצפת קרם Fraîche מעל וצדדים של עוגה; ולאחר מכן בצע כיוונים בתיבה מימין. או כדי פרוסט פשוט, להפיץ את כל קצפת קרם Fraîche מעל וצדדים של עוגה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.) תל שנותר פירות יער שלם במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
ענבים אדומים ללא גרעינים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
איך צינור לארוג סל
12
באמצעות סרגל כדי למדוד שיפוד לסמן, לצייר קווים אנכיים במרווחים 3/4 אינץ ' על הצדדים של עוגה חלבית. להתאים שקית מאפה עם קצה עגול רגיל; למלא עם ציפוי כוס 1. צינור כבל אנכי של ציפוי מלמעלה למטה של עוגה על קו אחד נמשך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
13
באמצעות שקית מאפה אחרת מצויד קצה לארוג סל ומלא 2 כוסות ציפוי, צינור סרט אופקי קצר על חוט, הרחבת סרט מן הקו נמשך שמאלה של הכבל אל הקו נמשך בצד ימין. חוזר, צנרת סרטים אופקיים לאורך הכבל, משאיר רווח בין סרטים כי הוא באותו רוחב כמו הסרטים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
צינור עוד כבל אנכי מעל הקו הבא נמשך. חבל הטבור צריך לגעת בסוף הסרטים הסמוכים.
15
סרטים אופקיים קצרים צינור מעל כבל שני כדי למלא את הרווחים בין סרטים על הכבל הראשון. (התחל כל סרט בקצה-אבל לא לכסות-את הכבל האנכי הראשון. צינור סרט על כבל שני, שהסתיים בקו אנכי הבא נמשך.) חזור, לסירוגין בין סרטי צנרת ומיתרים לסיים לארוג סל.
16
להתאים שקית מאפה אחרת עם קצה כוכב; למלא עם ציפוי כוס 1. ציפוי מקטרת מסביב לקצה העליון של העוגה.