קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת סלק

עוגת סלק
אם יש לכם אבקת אפייה, סלק טהור, שבבי שוקולד למחצה nondairy, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת סלק שוקולד, עוגת שטן אדום סלק Bundt, ו עוגת סלק שוקולד בריאה באמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191° (190°C, או סימן גז 5), ושמן קל מחבת Bundt.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערת ערבוב, שמנת יחד שמן וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים סלק, שבבי שוקולד מומסים, וניל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה נפרדת, לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף תערובת סלק רטוב, ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים לתוך מחבת מוכנה, ואופים במשך 45 דקות, או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
7
מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל. מגניב לגמרי. לפני ההגשה, אבק עם סוכר ממתקים העליון עם אוכמניות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
8
טיפ טבחים רחומים
9
שמור 1/4 כוס (55 גרם) של סלק puréed (או פורה סלק רביעי) כדי ליצור ציפוי אדום/ורוד או גנאש, באמצעות סוכר קונדיטוריה וחמאה nondairy כגון איזון כדור הארץ. עבור גנאש, השתמש במים שבהם בישלת את הסלק כדי לדלל את התוספת. לקבלת ציפוי, להתפיח באמצעות מערבל יד.
מרכיבים שתצטרך
10
השולחן הטבעוני
11
מהשולחן הטבעוני: 200 מתכונים בלתי נשכחים לבידור כל אורח בכל אירוע על ידי קולין פטריק-Goudreau. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי קולין פטריק-Goudreau. צילום מזון על ידי גלן סקוט צילום. משמש באישור של עיתונות רוח הוגנת.