עוגת סניקרדודל I
עוגת סניקרדודל אני אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 122 גרם של שומן, וסך הכל 2470 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. לך לחנות ותביא סוכר, קינמון טחון, קיצור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת ספל Snickerdoodle, עוגת Snickerdoodle, ו עוגת Snickerdoodle.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, קרם קיצור 2 כוסות סוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מתערבבים היטב עם כל תוספת. לסירוגין להוסיף תערובת חלב וקמח בשלושה שלבים, ערבוב היטב עם כל תוספת.
בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות סוכר עם 1 כפית קינמון.
מפזרים את התערובת באופן שווה על עוגה.
יוצקים למחבת 9x13 אינץ מוכן ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות או עד שנעשה.