עוגת ספגטי עוף גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספגטי עוף גבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, רוטב ווסטרשייר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ספגטי עוף גביני, ספגטי עוף גביני, ו ספגטי עוף גביני (מתכונים דומים).
הוראות
Cook and drain vermicelli as directed on package.
בינתיים, תנור חום עד 177°. ספריי 9 1/2 אינץ זכוכית צלחת צלחת צלחת עמוקה עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח ביצה. מערבבים 1/4 כוס חמאה מומסת וגבינת פרמזן.
מוסיף ורמיצ ' לי מבושל; לזרוק מעיל. תערובת כפית באופן שווה לתוך צלחת עוגה, דוחף תערובת מעט למעלה בצד של צלחת כדי ליצור קרום.
ב 12 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מכרז. מערבבים ירקות מעורבים, עגבניות ורוטב ווסטרשייר. לבשל 5 דקות.
מוסיפים גבינה; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שנמסים. מערבבים עוף. כף באופן שווה לתוך צלחת עוגה מרופדת ורמיצ ' לי.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מילוי מוגדר קרום הוא חום זהוב בהיר.
בואו לעמוד 10 דקות. לשרת, לחתוך פלחי.