עוגת ספוג בגריל עם אפרסק ודובדבן קומפוט
עוגת ספוג בגריל עם אפרסק ודובדבן קומפוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, קצפת, גרידת תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת ספוג בגריל עם אפרסק ודובדבן קומפוט, אפרסק הולנדית בייבי פנקייק עם דובדבן קומפוט, ו אפרסק הולנדית בייבי פנקייק עם דובדבן קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב סוכר, חלמונים ביצה, וניל, לטאטא עד חלקה וקציפה.
מוסיפים את גרידת הלימון ואת המיץ ומקציפים עד בשילוב טוב. בקערת ערבוב גדולה נפרדת, לנפות את קמח העוגה ומלח יחד; מסננת בסדר רשת עובדת היטב עבור זה. בזהירות בהדרגה לקפל את תערובת חלמון ביצה לתוך קמח מנופה.
בקערת ערבוב אחרת, להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מערבל יד עד רק מקציף. המשך להכות תוך הוספת סוכר בהדרגה. הכה על גבוה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בעדינות את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה, לוודא שלא לרוקן את בועות האוויר בלבנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' ungreased ואופים במרכז התנור במשך 45 דקות. מגניב, הפוך, במחבת.
מחממים את הגריל ולוודא שהוא נקי מאוד.
חותכים את העוגה מקורר לתוך 8 פרוסות, ולאחר מכן גריל משני הצדדים עד קלוי יפה מבחוץ אבל עדיין רך ולח מבפנים, על 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד, תלוי כמה חם הגריל שלך.
מגישים פרוסות עוגה עם קומפוט פירות מקורר וקצפת,אם תרצה.
בסיר בינוני, בעל תחתית כבדה, שאינו מגיב, משלבים פירות קפואים, סוכר, מים וגלידת תפוזים בסיר גדול ומבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עוד 25 עד 30 דקות או עד עבה.
בואו להתקרר ולאחר מכן לקרר עד מוכן לשימוש.