עוגת ספוג עם מרמלדת אגסים: Ciambella Pugliese
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג עם ארמלדה אגס: Ciambella Pugliese. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 586 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: אגס מרמלדה זיגוג בשר חזיר סטייקים, Nonna Mary ' s Ciambella, ו פוקצ'ה תפוחי אדמה.
הוראות
חמאה וקמח 2 (8 אינץ') פחי עוגה עגולים. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, מוסיפים מלח, אבקת אפייה וקמח. מערבבים עם מזלג לערבב היטב.
בקערת ערבוב, לנצח את השמן והסוכר יחד, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, להכות ביסודיות לאחר כל תוספת.
שים את החומרים יבשים ב נפה לנפות על 1/3 לתערובת הביצה. מקפלים את הקמח ואת ההתלהבות, ולאחר מכן להוסיף על 1/3 של החלב. המשך עם שליש הנותרים של קמח וחלב עד שכל החומרים שולבו מעורבב יחד.
יוצקים את הבלילה לתוך פחי עוגה מוכנים, מניחים בתנור שחומם מראש, ואופים במשך 25 דקות, או עד עוגות נקבעים, להתרחק הצדדים של המחבת, וקפיץ בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז עם אצבע.
הסר עוגות מהתנור, ולהפוך את העוגות החוצה, על מדפים קירור. כאשר מגניב, להפיץ ריבה או ריבה בין השכבות ואת שכבות העיתונות יחד.
מפזרים העליון של עוגה עם אבקת סוכר.
בקערה גדולה, מערבבים פירות וסוכר יחד ביסודיות, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד לפחות 3 שעות כדי לתת למיצים להתחיל לרוץ.
העברה לסיר שאינו מגיב גדול ומבשלים מעל חום בינוני עד בינוני נמוך עד אגסים מחוממים דרך, על 10 דקות ערבוב עם כף עץ כדי למנוע דבק.
הסר מהחום כאשר התערובת צפופה.